3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Suïssa propera: Montreux i Fribourg

La Suïssa propera: Montreux i Fribourg

  • Promoviatges - Barcelona
1545€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Anima't a descobrir els tresors d'un país petit amb una cultura cívica molt desenvolupada amb història i paisatges únics. Suïssa, és el primer país en protecció del medi ambient, tres cinquenes parts del seu territori estan ocupades pels Alps. Et proposem una ruta que surt en autocar des de Catalunya. El recorregut et portarà a conèixer els poblets més bonics, com Gruyères i Murten, les ciutats més interessants, com Montreux, Fribourg i Berna, i els millors panorames naturals, com Lavaux i el Moléson. Si t'agraden els paisatges aquest viatge és per a tu!

Programa:

DIA 1
Punts d'origen - Montélimar - Neydens

Recollida a primera hora del matí amb el nostre autocar als punts d'origen definits i sortida en direcció a la frontera francesa. Arribada a Montélimar, famós pel seu nougat. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a Neydens, porta d'entrada a Suïssa. Arribada a l'Hotel Ibis Styles Vitam 3* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 2
Neydens - Ginebra - Gruyères - Maison Cailler - Bulle

Esmorzar a l'hotel. Aquest mati, realitzarem la visita guiada de les principals atraccions turístiques de la ciutat de Ginebra, com són la font del llac (Jet d'Eau), un sortidor d'aigua de 140 metres d'alçada que s'ha convertit en símbol de la ciutat, el meravellós Rellotge de Flors, dels més precisos i amb una decoració floral que canvia cada temporada, i el seu nucli antic, amb els seus carrerons plens d'encant. Continuarem el nostre recorregut cap a Gruyères, petita població que sembla haver-se quedat a l'Edat Mitjana. Dinar. Visitarem el seu castell fortificat del segle XIII, enclavat en un increïble paisatge. Aquesta visita ens permetrà fer un viatge en el temps per descobrir els seus tresors, com son les valuoses vidrieres medievals, les capes de cerimònia dels cavallers i la decoració de la Sala dels Cavallers, creada al segle XIX per un apassionat grup d'artistes. Des de la seva terrassa, podrem gaudir d'unes meravelloses vistes panoràmiques. Gaudirem també d'un recorregut pels encantadors carrers d'aquesta població medieval. A l'hora convinguda, ens dirigirem a Broc per conèixer la història d'un producte famós al món sencer, la xocolata. Visitarem la Maison Cailler, la xocolateria amb la marca més antiga del món que encara es manté viva, un espai on descobrirem els secrets de la xocolata i de Cailler, així com els processos de producció d'aquest apreciat aliment. Completarem la visita amb un deliciós tast dels seus productes. Sortirem direcció Bulle, punt de trobada cultural de la regió. Arribada a l'hotel Best Western Rallye 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Bulle - Montreux - Castell de Chillon - Lavaux - Bulle

Esmorzar a l'hotel. Avui sortirem direcció al llac Léman per visitar Montreux, un autèntic trosset de paradís que ha seduït a artistes, escriptors i viatgers en busca de bellesa, calma i inspiració. La nostra visita guiada ens portarà a la Plaça del Mercat i l'estàtua de bronze de Freddie Mercury, inaugurada al 1996 per commemorar l'estada del cantant del grup de de rock Queen a la població. Coneixerem el seu casc històric on podrem gaudir, a cada racó, d'unes vistes espectaculars del llac, muntanyes i boscos. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap al Castell de Chillon, un dels castells medievals més bells i fotogènics de tota Suïssa, residència dels comptes de Savoia durant gairebé quatre segles. Podrem observar murals del segle XIV, voltes subterrànies, sales i dormitoris conservats amb la decoració original dels temps del domini bernès. Completarem la nostra visita guiada de la zona amb l'espectacular regió vitivinícola de Lavaux, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Les seves terrasses de vinyes son la zona de viticultura coherent més gran de Suïssa i ofereixen unes vistes fantàstiques. Visitarem una de les bodegues de la zona i gaudirem d'un tast dels seus vins. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Bulle - La Maison du Gruyère - Moléson - Bulle

Esmorzar a l'hotel. Aquest mati visitarem La Maison du Guryère, una moderna formatgeria amb demostracions de la fabricació del formatge le Gruyère DOP. L'exposició interactiva de la formatgeria s'encarregarà d'estimular els nostres sentits a través del so dels esquellots, el tacte de les vaques, olorar el fenc dels Alps i, per descomptat, tastar un formatge suau, madur o acabat de fer. Contemplarem en directe el procés d'elaboració artesanal d'aquest apreciat formatge. A l'hora convinguda, ens dirigirem al balcó de la Suïssa francòfona, el Moléson. A través d'un funicular i un telefèric pujarem al seu cim, a 2.002 metres d'alçada. Aquí gaudirem de les vistes més populars de la regió, una meravellosa vista panoràmica que s'estén fins al llac de Ginebra, la regió de Gruyères i els Alps. Dinar típic amb el menú fondue. Retorn a Bulle i visita del preciós Museu gruérien, on podrem conèixer els costums d'aquesta regió i la seva rica herència cultural. Destaquem la seva important col·lecció d'art popular de la zona, espais reconstruïts, instal·lacions audiovisuals interactives i àlbums d'imatges que ens introduiran de forma dinàmica en l'herència cultural local. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 5
Bulle ¿ Fribourg ¿ Murten ¿ Berna ¿ Bulle
Esmorzar a l'hotel. A primera hora del mati sortirem direcció Fribourg, ciutat en la que millor es percep la barreja francesa i alemanya. Començarem la visita guiada pujant al seu famós funicular, monument històric, vintage i sostenible, que ens permetrà pujar a la ciutat medieval, fundada al 1157. Amb les seves dos-centes façanes gòtiques i les seves fortificacions, coneixerem un dels conjunts d'arquitectura medieval millor conservats de tota Europa. Les dotze fonts històriques, adornades amb figures al·legòriques, i els seus catorze ponts, dibuixen una excepcional postal de la que tindrem la oportunitat de gaudir. Destaquem la catedral de San Nicolau, construïda al 1283 i emblema de la ciutat. A l'hora convinguda, sortirem direcció Murten, la perla del llac Morat. Gaudirem d'aquesta ciutat amagada des de l'Edat Mitjana darrera les seves muralles protectores, les quals estan conservades gairebé per complet i son accessibles. Dinar. Trasllat a Berna, capital de Suïssa, i visita del seu casc antic, Patrimoni Mundial de la UNESCO. Destaquem els seus 6 kilòmetres d'arcades, anomenades ¿Lauben", convertint-se en un dels passeigs de compres més llargs i protegits contra la intempèrie d'Europa. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


**** Continuació del programa:

DIA 6
Bulle ¿ Lausanne ¿ Chambéry

Esmorzar a l'hotel. Avui sortirem a primera hora del matí cap a Lausanne, coneguda com a Capital Olímpica per ser seu del Comitè Olímpic Internacional i amb una vibrant arquitectura contemporània. Visita guiada de la ciutat, que combina l'aire d'una ciutat mercantil dinàmica amb la ubicació idíl·lica d'un centre turístic. El seu nucli antic es molt atractiu i està, en gran part, tancat al trànsit. Petits carrerons amb cafès i boutiques abunden al seu centre urbà medieval. Destaquem la seva catedral gòtica, amb un imponent rosetó de 1.220 i el portal pintat policromat, joia de la estatuària medieval. Lausanne conserva la curiosa tradició medieval de mantenir a la seva catedral un guardià amb l'objectiu d'alertar de possibles incendis i perills. Dinar. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i, a l'hora convinguda, continuació del nostre recorregut cap a Chambéry, antiga capital dels Ducs de Savoia i lloc de residència Imperial als Alps durant l'època Napoleònica. Podrem passejar per la seva zona de vianants d'origen medieval, on trobarem nombroses mansions renaixentistes. Arribada a l'hotel Kyriad Chambery Centre 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


DIA 7
Chambéry ¿ Montpellier ¿ Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí en direcció a Montpellier i visita del centre de la ciutat. Montpellier posseeix un gran nombre de carrerons medievals, símbol del seu orgullós passat. Els carrers de Valfere, Bras de Fer i l'Argenterie ens traslladaran a una altra època. Com a contrast, ens sorprendran les petites obres d'art urbà que han deixat a la vista alguns artistes locals. Caminant pocs metres arribarem a la plaça de la Comedie, un dels espais per a vianants més grans de tota Europa. Actualment, la plaça és el punt més emblemàtic de la ciutat i és on troba l'edifici de l'Opera Comedie. Dinar. A la tarda creuarem la frontera i retorn cap als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis. Aquest itinerari de viatge pot tenir lleugeres modificacions degut a les circumstàncies que estem vivint. L'ordre i contingut de les visites serà el que es lliuri amb la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX