3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Portalblau
Festival Portalblau
Festival Portalblau
Festival Portalblau

Festival Portalblau

  • Diversos espais L'Escala-Empúries
diversos
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Organitzat per l'Ajuntament de l'Escala, el Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC) i Tem Productions, va ne¿ixer l'estiu de 2008 al municipi de l'Escala  com a espai de trobada i d'intercanvi cultural a la Mediterra¿nia, coincidint amb la commemoracio¿ del centenari de l'inici de les excavacions oficials a Empu¿ries. Al llarg de totes les seves edicions, el Festival ha ofert un ampli ventall de propostes culturals amb la promocio¿ dels valors de la cultura a la Mediterra¿nia com a eix conceptual.

El Festival Portalblau arriba a la seva quinzena edició

Portalblau, el Festival de Música i Art a la Mediterrània, se celebrarà enguany entre el 26 de març i el 15 d'agost  i inclourà més d'una vintena de propostes que tindran lloc a diferents espais de l'Escala : la Mar d'en Manassa, l'Alfolí de la Sal, el Jardí Clos del Pastor, la Riba, la Plaça Víctor Català, el Camp de les Aromes, el Fòrum romà, els jardins de la Muralla grega i el claustre del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries. 

En l'edició 2022, el festival presenta una programació més polièdrica i més estesa en el temps . Portalblau dona cabuda enguany totes les disciplines artístiques , des de la música fins al teatre, el circ, la dansa, la literatura, la poesia, el pensament i la fotografia. En total seran més d'una vintena de variades propostes  que ompliran l'Escala i Empúries de cultura i art no només a l'estiu sinó també a la primavera.

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

Diversos espais L'Escala-Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX