3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Grec 2022
Festival Grec 2022

Festival Grec 2022

  • juny, juliol i agost
  • Diversos Espais (Consulteu la Programació) - Varis
Diversos
Disponible per a
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS

DESCRIPCIÓ

***AFORAMENT RESERVAT D'ENTRADES A 8€ JA DISPONIBLES, LOCALITATS MOLT LIMITADES.

***ENTRADES AMB 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES PELS ESPECTACLES GREC MONTJUÏC. LOCALITATS LIMITADES EN ESPECTACLES SELECCIONATS AL TEATRE GREC.

Roda el món...

Després del projecte artístic que, durant cinc anys, ens ha permès donar la volta al món, ara volem "tornar al born", o el que és el mateix, a una Barcelona que estimem, una ciutat creativa i orgullosa d'ella mateixa. En un món on la por torna a ser present, apostem per recuperar l'esperit de joc de la ciutat dels anys vuitanta, sentir i ser conscients de les coses que compartim i que ens van fer grans, per ser capaços d'imaginar un futur il·lusionant. De fet, què és la cultura sinó un conjunt de coneixements i projectes compartits?

Per això en la programació d'enguany hi ha territoris pròxims i coneguts: la dansa holandesa, el teatre alemany, el musical anglès, el fado portuguès, els cantautors catalans, l'univers de Fellini, la chanson francesa, però també allunyats en el temps i revisats des d'una mirada actual: textos del segle d'or espanyol, d'Ibsen, de Shakespeare, de Molière i de Safo, al costat de música de Mahler o Mozart. Temes per reflexionar, com la democràcia, el medi ambient, el racisme, els feixismes, les identitats sexuals, la tecnologia o els problemes fronterers a Europa, i temes que ens fan profundament humans, com la poesia, el riure, la il·lusió, la confiança o l'amor. També hi ha una molt àmplia representació de les arts vives a Barcelona, creacions de gèneres que es barregen; una fotografia del que és la ciutat avui.

Diversos espectacles ens fan adonar que vivim en un món connectat, som on som i tot ens afecta, des de les arrels de la nostra cultura mediterrània que parteix, en el passat, del partenó d'Atenes, fins a l'accident recent de Germanwings, la gestió de la pandèmia o l'obediència cega al poder; som una torre de Babel, però tenim a l'abast la bellesa en el cant de l'escolania de Montserrat o els paisatges del delta de l'Ebre. Som a Europa però ens enriquim amb la veu i la mirada d'artistes de tots els continents. L'art fa això, ens ajuda i fa més àmplia la nostra mirada al món.

Tota aquesta diversitat forma part de la natura humana, i amb això hem de construir el nostre paradís possible. Us hem preparat un festival sobretot per gaudir, i invocant Elpis, l'esperit de l'esperança (la que es va quedar dins la capsa de Pandora); l'única cosa que us demanem és curiositat.

Que torni el faune de les nits d'estiu i que comenci el Grec!

ARTS ESCÈNIQUES
El Diablo Cojuelo

El Diablo Cojuelo

Els pallassos de RHUM els encarreguen fer un clàssic i s'ho prenen com una gran ocasió.+ Info

  • del 20 de juliol al 7 d'agost
  • Teatre Condal - Barcelona
24-28€
-20%
FINALITZADA
ARTS ESCÈNIQUES
Safo

Safo

Safo és un poema escènic, musical i visual que explora la figura de la gran poeta de Lesbos.+ Info

  • del 14 al 24 de juliol
  • Teatre Romea - Barcelona
17-28€
15€
FINALITZADA
ARTS ESCÈNIQUES
En Trànsit
ARTS ESCÈNIQUES
Aspecte Global d'una Qüestió

Aspecte Global d'una Qüestió

Un espectacle que et proposa projectar una mirada nova sobre la realitat.+ Info

  • 10, 11 i 12 de juliol
  • Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
22€
-20%
FINALITZADA
   

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ADREÇA

Diversos Espais
00000 - Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: juny, juliol i agost

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX