3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Nit de Fado: Cuca Roseta, Camané i Mário Laginha
Nit de Fado: Cuca Roseta, Camané i Mário Laginha

Nit de Fado: Cuca Roseta, Camané i Mário Laginha

  • 15 de juliol
  • Teatre Grec - Barcelona
25€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades al 20% de descompte per la Comunitat TRESC*.
  • Entrades a 8,00 € EXHAURIDES.

 

*Entrades amb aforament molt limitat!

*****

Són part de les noves generacions, però no s'han desvinculat en absolut del fado, tot i que de vegades en facin lectures diferents i, com passa amb Cuca Roseta, optin per compondre, també, els seus propis temes en comptes d'interpretar només el repertori tradicional. És una de les representants de les noves generacions del fado portuguès, una tradició sonora que, enguany, té nit pròpia al Grec Festival de Barcelona. Cuca Roseta és una fadista amb set discos en la seva trajectòria, que ha treballat amb productors del prestigi de Gustavo Santolalla i Nelson Motta. Entre les creacions dels últims anys destaquen Amália por Cuca Roseta, un homenatge discogràfic a la gran fadista i actriu Amália Rodrigues, i l'àlbum més recent, Meu, on, finalment, l'artista ha fet el pas de convertir-se no només en intèrpret, sinó també en autora dels seus propis temes.


Amb ella, el piano de Mário Laginha i la veu de Camané, dos artistes que encarnen l'esperit dels barris de Lisboa i que no són dos estranys, sinó que han tocat junts en diverses ocasions i han establert una complicitat musical que es farà evident al Teatre Grec. En el recinte de Montjuïc, tots dos interpretaran els temes d'Aqui está-se sossegado, un projecte artístic amb el qual van obtenir una nominació als Grammy Llatins i que inclou vint temes, entre fados extrets del cànon fadista tradicional, temes del repertori de Camané (un artista versàtil que canta fado però que també interpreta boleros, bossa nova o chanson) i composicions inèdites de Mário Laginha.


El concert serà una bona oportunitat per escoltar en viu tant una nova veu de l'escena del fado, la de Cuca Roseta, com un valor ja consagrat, un Camané que potser recordeu del film Fados (2007), de Carlos Saura.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX