3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita exclusiva al Mirador torre Glòries
Visita exclusiva al Mirador torre Glòries
Visita exclusiva al Mirador torre Glòries
Visita exclusiva al Mirador torre Glòries
Visita exclusiva al Mirador torre Glòries
Visita exclusiva al Mirador torre Glòries
Visita exclusiva al Mirador torre Glòries

Visita exclusiva al Mirador torre Glòries

  • Dimecres 6 i dijous 21 de juliol
  • Mirador torre Glòries - Barcelona
15€
12€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Mirador torre Glòries, ubicat en l'antiga Torre Agbar, és obra del prestigiós arquitecte francès Jean Nouvel i Fermín Vázquez i ha esdevingut, des de la seva inauguració, l'edifici del S. XXI més fotografiat de la ciutat i un dels més icònics del seu skyline. Ara, per fi, ja el pots visitar i gaudir de vistes privilegiades des de la seva cúpula que et descobriran una nova Barcelona.

Mirador torre Glòries és un mirador diferent; és un nou tipus d'observatori que ens permet conèixer Barcelona amb una nova mirada. Com si es tractés d'una nova forma de telescopi i microscopi, el Mirador torre Glòries ens descobreix els nostres veïns no humans, la dansa diària de tots els seus sistemes i infraestructures, els cossos celestes i els satèl·lits que travessen el nostre cel, el nostre mar i el seu entorn, l'activitat del port, el sons de la ciutat... i tot en temps real! Una manera sorprenent de presentar i entendre la ciutat com un entrellaçat de forces naturals, socials i tecnològiques.

La visita comença amb l'espai expositiu Hipermirador Barcelona, a la planta -1, on descobrim un mirador sense finestres. Una plataforma de visió que llegeix i amplifica el pols urbà, per observar Barcelona més enllà de la ciutat que veiem a primera vista, per entendre-la com un ésser viu amb un batec que defineix la nostra manera d'habitar-la.

A partir d'instruments de big data, que recullen en temps real dades de sistemes urbans, i d'espectaculars instal·lacions que combinen art, música, tecnologia i produccions audiovisuals de gran format, l'Hipermirador és una plataforma de descoberta que ens convida a mirar Barcelona amb uns ulls nous.

La visita continua a la planta 30, en el Mirador, a 125 metres d'altura i al bell mig de la Barcelona que va projectar Ildefons Cerdà. Una vista panoràmica única de 360° de la ciutat ens la permet gaudir en tota la seva magnitud i el seu esplendor. Des d'allà es descobreix una nova fisonomia de la ciutat i del paisatge que des d'ella es pot arribar a divisar: tota la serralada litoral, el Vallès, Maresme, Baix Llobregat, la immensitat del Mar Mediterrani i, pels més observadors, fins i tot el Montseny. L'experiència de la planta 30 es pot complementar amb contemplació de l'escultura de grans dimensions Cloud Cities Barcelona, obra de l'artista Tomás Saraceno. És la seva única instal·lació al sud d'Europa i que, suspesa des de la cúpula amb més de 6 kilòmetres de cables d'acer, 1.200 plafons i 60.000 kilograms de tensió, ens permet recórrer-la pel seu interior i sentir les interconnexions que defineixen el sistema urbà de Barcelona.

Vine al Mirador torre Glòries i atreveix-te a mirar Barcelona com mai!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

Avinguda Diagonal, 211
08018 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les teves entrades a través del web del Tresc.

**La visita NO inclou accés a l'escultura.


*** Un cop acabis la visita pot visitar la botiga del Mirador torre Glòries on podràs gaudir d'un 10% de descompte exclusiu en les teves compres.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX