3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Imperfect Cia. La Baldufa & Sol Picó

Imperfect Cia. La Baldufa & Sol Picó

  • Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
12,00 €
11,00 €
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

No torneu a dir "jo això no ho puc fer", com a mínim fins que no hàgiu vist aquest espectacle, una proposta d'una companyia dedicada al teatre familiar que ha decidit llançar-se al buit i aprendre a ballar!

La Baldufa s'endinsa en el món de la dansa contemporània, i ho fa de la mà de la millor professora possible: Sol Picó.

La major part de la població mundial no serà mai tan bella com els i les models que veu cada dia a les revistes, ni tan intel·ligent com els personatges de les novel·les que llegeix o les sèries que veu, però això són només fites i límits imaginaris que ens imposa la societat en la qual vivim. I és que, qui ho ha dit, que cal ser perfecte?

En un temps de canvi, de por i d'incerteses, tres cossos amb poca experiència, imperfectes i amb una mobilitat limitada, juguen a aprendre a ballar, endinsant-se en un llenguatge nou i desconegut. De fons, una reflexió sobre les pròpies limitacions, però també sobre la bellesa de la imperfecció, la recerca de les il·lusions i el descobriment que sovint les coses no necessiten ser perfectes per fer-nos feliços o causar-nos satisfacció.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, Mostra Igualada, Festi'Mômes (Questembert Communauté), laSala. Centre de Creació d'Arts per a les Famílies (Sabadell) Amb la col·laboració de Teatro Cánovas (Màlaga), Festival Sismògraf (Olot), Teatre Municipal de l'Escorxador (Lleida), SAT! Sant Andreu Teatre (Barcelona) Amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música del Ministeri de Cultura i Esports espanyol i l'Institut Ramon Llull.

FITXA TÈCNICA

AutoriaSol Picó, La Baldufa (Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan)
DireccióSol Picó
Direcció d'escenaCarles Pijuan
Direcció musicalVíctor Ayuso
Durada45 min.
IdiomaSense text
Intèrprets:Enric Blasi Emiliano Pardo Carles Pijuan

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Sense text

ADREÇA

c/ Neopàtria, 54
08038 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX