3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Pastoral de Beethoven · FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA

La Pastoral de Beethoven · FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
fins a 56€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

REPERTORI

 Mendelssohn: Obertura de les Hèbrides, op. 26 J. Haydn: Concert per a violoncel i orquestra núm. 1, Hob.VIIb:1 L. van Beethoven: Simfonia núm. 6, op. 68 `Pastoral¿ INTÈRPRETS Nadège Rochat, violoncel Franz Schubert Filharmonia Thomas Rösner, director

COMPROMÍS MUSICAL MÚSICA I NATURA

La natura en el seu màxim esplendor és la protagonista d¿aquest concert que ens aproparà a l¿essència del classicisme vienès. Veurem el debut de la jove violoncel·lista suissa Nadège Rochat i tindrem la sort de comptar amb el director Thomas Rösner, director titular de la Beethoven Philharmonie de Viena, gran expert en l¿obra del geni de Bonn.

NOTES AL PROGRAMA

La natura en el seu màxim esplendor és la protagonista d¿aquest concert que ens apropa a l¿essència del classicisme vienès.Thomas Rösner, un expert en la música del període del Classicisme ¿ és director de la Beethoven Phiharmonie de Viena¿, torna al Palau de la Música Catalana per oferir-nos un programa ple de llum i color. Mendelssohn va quedar impactat per la natura en el seu estat més feréstec en un viatge que va fer a les Illes Hèbrides d¿Escòcia. Allà mateix va començar a escriure aquesta obra dictada directament per la força del mar i del vent. Haydn va compondre el Concert per a violoncel per al solista de l¿orquestra del Príncep Esterhazy, però en algun moment la partitura va desaparèixer. Cent cinquanta anys després es va trobar en un arxiu i, des d¿aleshores, forma part del repertori indispensable del violoncel modern: una obra melòdica i virtuosística perfecta per a la jove violoncel·lista suïssa Nadège Rochat. Beethoven era un amant de la natura i amb la Simfonia núm. 6 va voler retre-li un homenatge. Alguns dels passatges més populars.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX