3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visites guiades a l'exposició "Turner. La llum és color"
Visites guiades a l'exposició "Turner. La llum és color"

Visites guiades a l'exposició "Turner. La llum és color"

  • Dies 12 i 13 de juliol
  • Museu Nacional d'Art de Catalunya - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Els Amics del Museu Nacional et conviden a descobrir la mostra dedicada al pintor, aquarel·lista i gravador romàntic anglès Joseph Mallord William Turner.

Per al pintor, aquarel·lista i gravador romàntic anglès Joseph Mallord William Turner (1775-1851) els elements de la natura són forces abstractes, amb la seva pròpia simbologia i significat. Aquesta exposició explora la seva fascinació pels fenòmens meteorològics i atmosfèrics, des dels inicis de la seva obra, a la dècada de 1790, i fins a finals dels anys 1840.

Turner, reconegut com el millor paisatgista del període romàntic pel seu domini de la llum, el color i l'atmosfera, pinta les immenses forces de la natura que ja en aquella època de grans canvis, a inicis de la primera revolució industrial, començaven a estar amenaçades. A través d'un centenar d'obres, pintures, dibuixos, esbossos i gravats, l'exposició ressegueix el desenvolupament de les composicions de Turner, a partir dels primers esbossos, fins a les aquarel·les, els olis o els gravats finals.

La mostra revela com l'aquarel·la va ser fonamental en l'enfocament científic, però intuïtiu de l'artista, que li va permetre copsar la intensitat de les forces de la natura amb una precisió expressiva mai igualada. La principal inspiració de Turner va sorgir dels seus viatges per la Gran Bretanya i l'Europa continental i els seus paisatges incorporen fonts diverses, des de la mitologia clàssica fins a la història de l'art o les invencions tecnològiques modernes, i se situen entre la tradició i la innovació. Aquesta exposició confronta l'espectador amb una experiència sensorial de la natura que ens afecta avui tant com ho va fer als seus contemporanis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Reserva les teves entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

Palau Nacional. Parc de Monjuïc
08038 - Barcelona

Museu Nacional d'Art de Catalunya
Palau Nacional. Parc de Monjuïc, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del dimarts 5 de juliol a les 12h.

Promoció vàlida per a SOCIS PLUS

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX