3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El loco y la camisa
El loco y la camisa
El loco y la camisa
El loco y la camisa

El loco y la camisa

  • La Villarroel - Barcelona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"El loco y la camisa" és una peça naturalista on la dramatúrgia aborda de manera realista i mitjançant la construcció de personatges arquetípics, diversos eixos temàtics que van entrellaçant-se: la bogeria, la convivència familiar, la revelació de la veritat i la violència domèstica.

Diu el director, Nelson Valente: ¿Una família amaga al seu boig de totes les maneres possibles. L'amaguen del que hi ha a fora i dins. Suprimir-lo seria l'ideal. El boig es desenvolupa amorf i monstruós en un cos dins d'un cosset. La seva habilitat ¿ condemna és dir el que veu sense filtres. En "El loco y la camisa" el quelcom subjectiu, quan ha estat unit al concepte de bogeria, es torna potser objectiu. Qui són els bojos i qui són els sans? No existeix bogeria més gran que la de viure en la contínua mentida. La irrealitat embogeix i perverteix. I la maldat... que s'alimenta a ella mateixa sense descans".

Originalment, el lloc de representació va ser un pis on els actors desenvolupaven les seves accions per 20 espectadors que estaven inclosos en l'escena (els seients - butaques estan disposats dins l'espai de la representació). La realització de l'obra en un espai real i la proximitat dels espectadors amb els actors profunditzaven el desenvolupament de la peça al voltant d'una estètica naturalista.

FITXA TÈCNICA

AutoriaNelson Valente
DireccióNelson Valente
Durada1h 20min.
IdiomaCastellà
Intèrprets:Gabriel Beck Mariana Fossati Carlos Rosas

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Regal Club    Arts escèniques

ADREÇA

C. Villarroel, 87
08001 - Barcelona

La Villarroel
C. Villarroel, 87, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX