3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Temporada Alta 2022

Temporada Alta 2022

  • Del 7 d'octubre a l'11 de desembre
  • Diversos Espais Girona
Varis
-25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

EDICIÓ 2022 - Temporada Alta, amb la realitat del moment

Avancem en la nostra tercera dècada d'existència, amb una edició que presenta una programació de  107 espectacles repartits en 21 escenaris al llarg de 10 setmanes. Enguany, hem augmentat el número de subseus (Banyoles, Bescanó, L'Escala, Palafrugell, Puigcerdà, Sant Gregori, Torroella i Vilajuïga) a les quals se suma, per primera vegada, Barcelona, on recuperem un clàssic: Ritter, Denne, Voss de Krystian Lupa, que es podrà veure al Teatre Romea. També per primera vegada, estrenarem un espectacle a l'interior de la Catedral de Girona: la lectura Confessions de Sant Agustí, interpretada per Joan Carreras.

El programa de 2022 és un bon exemple de com el teatre que es fa actualment a Catalunya, Espanya i la resta del món, parla més que mai sobre la realitat del moment. Presentem obres sobre l'homofòbia, la vellesa, l'auge del feixisme, l'habitatge, qüestions de gènere o el fenomen de Tik Tok, entre molts altres. Tots aquests muntatges, a més de per la seva temàtica i qualitat artística, han estat triats perquè estan concebuts sense voluntat de predicar o adoctrinar ningú. Més aviat, és un teatre social que mostra la realitat "sense jutjar els seus personatges", com deia Peter Brook que havia fet sempre als seus textos el seu admirat Shakespeare.

31 anys de Temporada Alta, on seguim oferint una programació que barreja artistes locals amb una notable presencia internacional, l'impuls a la creació, l'equilibri entre produccions i propostes més experimentals i iniciatives que continuen creixent com els nostres projectes educatius d'A Tempo que, a més, aquest any, el públic pot recolzar de manera molt senzilla , fent una donació durant el procés de la compra d'entrades.

25% de dte.

      

FITXA TÈCNICA

DuradaDel 7 d'octubre a l'11 de desembre

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Consulteu programació

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 7 d'octubre a l'11 de desembre

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

15% de dte. per a tots els espectacles excepte "Delicades" i "Bye Bye Monstre"

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX