3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
27è Circ d'Hivern
27è Circ d'Hivern
27è Circ d'Hivern
27è Circ d'Hivern

27è Circ d'Hivern

  • Ateneu Popular de Nou Barris - Barcelona
INVITACIÓ
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Fotografia Marta Garcia

PROMOCIÓ:

  • Invitacions obertes a tothom! SOCIS I NO SOCIS! 

 

LES ENTRADES ES REBRAN PER CORREU ELECTRÒNIC!

*****

La tradicional proposta circense nadalenca arriba a la seva 27a edició amb l'espectacle faM

L'Ateneu Popular 9 Barris torna a un circ més poètic en la 27a edició del Circ d'Hivern amb faM. Un nou espectacle on la música en directe pren el protagonisme a la paraula i on la modernitat és substituïda per una nostàlgia atemporal.

Sota la direcció de l'artista Karl Stets, la proposta d'enguany combina humor, risc i tendresa, està adreçada a tots els públics i es podrà veure del 17 de desembre al 22 de gener. faM és un acord musical i una gana intensa, però també és una ànsia de circ, aventures, d'evasió, de fugida i de tornada. Personatges estrambòtics es troben a un món misteriós on els objectes cobren vida. Qui són? D'on venen? La imaginació i les proeses es combinen en aquest paratge insòlit on un enigmàtic home orquestra els acompanya. Històries paral·leles que s'entrellacen a través de l'humor i el risc.

En la 27a edició del Circ d'Hivern cinc artistes pugen a l'escenari on podrem veure disciplines com la corda llisa, la barra fixa, l'acrobàcia a terra, acompanyades per la música en directe.

Amb més de tres dècades de trajectòria en el món del circ i la música, l'artista danès Karl Stets fa més de 20 anys que viu a Barcelona. Ja des dels seus primers dies a la ciutat, l'Ateneu Popular de 9 Barris es va convertir en el seu espai de referència i va participar en el 25è aniversari. L'any 2002 va formar la companyia Lice de Luxe, juntament amb Katja Amtoft i Steffen Lundsgaard, amb la qual ha girat per Europa i Sud-amèrica. L'any 2005 va participar en el 10è Circ d'Hivern amb Rodó, espectacle reconegut amb el Premi Nacional de Circ 2006. A partir d'una idea original de Stets, l'any 2014 neix l'espectacle ¡Disparate! amb la cia. creada per l'ocasió Cacophonic Pictures Orkestar, una coproducció del Festival Grec i la Central del Circ, estrenada al Mercat de les Flors. A banda de participar en diverses produccions de la Cia. Manolo Alcántara i altres projectes, des de fa dotze anys ha actuat arreu d'Europa amb el seu espectacle personal Cuerdo, amb el qual ha fet més de 400 funcions. Al llarg de la seva carrera, la música ha tingut una forta presència.

Producció: Bidó de Nou Barris

FITXA TÈCNICA

DireccióKarl Stets
Durada60 minuts.
Intèrprets:Tom Collin / Maria Celeste / Lucas Cantero / Jade Morin i Karl Stets.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ENTRADES

Aconsegueix les teves invitacions a través del TRESC

ADREÇA

C/ Portlligat 11-15
08042 - Barcelona

Ateneu Popular de Nou Barris
C/ Portlligat 11-15, 08042 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda:
Aconsegueix les teves invitacions a través del TRESC

Espectacle per a tots els públics, recomanat a partir de 6 anys.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo