3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Migel Lago: Lago
Migel Lago: Lago

Migel Lago: Lago

  • Aquitània Teatre - Barcelona
20,00 €
18,00 €
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Miguel Lago torna per tretzena temporada consecutiva amb l'arribada del seu nou espectacle «Lago». Una revolució del clàssic unipersonal que convertirà la funció en un autèntic Comedy Club.

'Lago' és un xou sense artificis. Un còmic sobre una catifa, sota un focus i amb un micròfon cara a cara enfront del públic. La comèdia de club, la comèdia de bar i carretera arriba a les taules dels grans escenaris per primera vegada durant una temporada completa.

Pur estand-up clàssic. Genuïna comèdia servida amb llibertat, veritat i nuesa que busca la quinta essència del format. I per descomptat amb la signatura i l'experiència d'una icona del ¿One man Xou". Una reivindicació d'una professió necessària, un homenatge a talents únics com Richard Prior, Jerry Seindfeld, Eddy Murphy o Ricky Gervais¿

Un viatge on Miguel lliura l'après en els seus més de 20 anys de trajectòria amb una col·lecció de les rutines més àcides i atrevides que s'han escoltat mai en la butaca d'un teatre.

LA Comèdia de club arriba al teatre amb totes les seves conseqüències, Miguel Lago s'arrisca amb un espectacle que es reescriu cada setmana mirant als ulls de l'espectador.

Lago obre la seva ¿timba" cada setmana amb una única intenció, començar a retornar a l'humor tot el que li ha donat omplint la sala de riures lliures i sense complexos.

Això no és només un unipersonal, això no és només un teatre, això no és un club més¿ Esteu preparats per a l'experiència?

FITXA TÈCNICA

Durada90 minuts
IdiomaCastellà
Intèrprets:Miguel Lago

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Monòleg

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Avinguda de Sarrià, 33
08029 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

No recomenat a menors de 16 anys

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX