3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK

LINK

  • Dijous 30 de març
  • Antiga Fàbrica Estrella Damm - Barcelona
INVITACIÓ
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Màster en creació literària de la UPF-BSM i el TRESC hem unit forces per celebrar el LINK: una trobada entre autors/res emergents i mons editorials que celebra la importància editorial de la ciutat de Barcelona.

El dijous 30 de març, a les 17:30h, vine a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a celebrar el 15è aniversari del Màster en Creació Literària de la UPF-BSM! Dins de les activitats programades podrem escoltar a la filòsofa Marina Garcés en conversa amb l'escriptor Jorge Carrión, conèixer nous talents literaris formats a casa nostra i també descobrir novetats literàries que podràs adquirir allà mateix. I per acabar, Flor Braier ens delectarà la fi de festa amb la seva delicada música!

PROGRAMA

17:30h L'escriptora emergent i la seva emergent agent literària amb Belén López Peiró (escriptora) i Laura Palomares (Agència Carmen Balcells).
 
18:15h El sentit profund de l'escriptura amb Marina Garcés, entrevistada per Jorge Carrión.
 
19:00h Presentació de Nuevas Emergencias (Candaya) amb Paulina Flores, Carolina Brown, Joseph Zárate y Matías Candeira. En conversa amb José María Micó.
Homenatge a Paco Robles.
 
20:00h Signatura d'exemplars, música amb Flor Braier i cervesa

Coneix als i les protagonistes

Belén López Peiró
Nascuda a la ciutat de Buenos Aires el 1992. És escriptora i periodista. Ha publicat "Por qué volvías cada verano" el 2018 (Editorial Las Afueras) i "Donde no hago pie" al 2021 (Editorial Lumen). La seva obra ha estat traduïda a l'anglès, francès, italià, portuguès, danès i català.

Laura Palomares
Laura Palomares Güells (1995) és agent literària a l'Agència Literària Carmen Balcells. Es va graduar en Filologia Anglesa i Espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat al departament de drets de traducció a Bonnier Books al Regne Unit. A més, és neta de Carmen Balcells, fet que li ha permès formar-se des d'una edat molt jove en la professió d'agent literària.

Marina Garcés
Barcelona, 1973. És filòsofa i després de 15 anys com a professora titular de filosofia a la Universitat de Saragossa, actualment és professora a la Universitat Oberta de Catalunya, on dirigeix el Màster de filosofia pels reptes contemporanis i el grup de recerca MUSSOL.
És autora de diversos llibres entre els quals destaca "Nova il·lustració radical" (Anagrama,2017), assaig guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona en la categoria d'Assaig, Ciències Socials i Humanitats el 2017.
Els seus darrers llibres són "Escola d'aprenents" (Galaxia Gutenberg 2020), que desenvolupa una mirada sobre l'educació, l'aprenentatge i la imaginació i "Males companyies" (Galaxia Gutenberg, 2022).

Jorge Carrión
Jorge Carrión és escriptor, crític cultural i codirector amb José María Micó del Màster en Creació Literària de la UPF-BSM. Escriu regularment a La Vanguardia i el Washington Post. Els seus darrers llibres publicats són "Membrana", Todos los museos son novelas de ciencia ficción i "Teleshakespeare". Ha guanyat el premi internacional de novel.la Ciudad de Barbastro i el premio Ondas al Mejor Pódcast Experimental. Ha estat traduït a 15 idiomes.

Carolina Brown
Carolina Brown (Santiago, 1984) és llicenciada en Llengua i Literatura Hispànica per la Universitat de Xile, Comunicadora Multimèdia per la Universitat del Pacífic i Màster en Creació Literària per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ha publicat el llibre de contes "En el agua" (2015), seleccionat pel Fondo Nacional de Fomento del Libro y la Lectura del Gobierno de Chile; les novel·les "El final del sendero" (Emecé Editores, 2018) i "Nostalgia del desierto" (Emecé Editores, 2021); la novel·la juvenil "Duncan" (Planeta Lector, 2022), finalista al premi fundació Cuatrogatos 2023; i la col·lecció de contes "Rudas" (Editorial Noctámbula, 2019) també publicada a Espanya (Ediciones Lastiarra y de Mora, 2021).

Joseph Zárate
Joseph Zárate (Lima, 1986) és periodista i editor. Va rebre el Premi Gabriel García Márquez 2018 en la categoria Text, el Premi Ortega y Gasset 2016 a Millor Història o Investigació Periodística i el Premi Nacional PAGE 2015 de Periodisme Ambiental creat per l'ONU. Va ser coeditor de les revistes Etiqueta Negra i Etiqueta Verde. Autor de cròniques i reportatges per Mitjans com The New York Times (Estats Units), Courrier International (França), Internazionale (Italia), Revista 5W (Espanya), Ojo Público (Perú), entre d'altres.

Paulina Flores
Paulina Flores (Santiago de Chile, 1988) és llicenciada en literatura i escriptora. Ha publicat el llibre de contes "Qué Vergüenza" i la novel·la "Isla Decepción", ambdós títols per l'editorial Seix Barral i traduïts a diversos idiomes. Ha obtingut el Premi Roberto Bolaño, el Premi del Círculo de Críticos, el Premi Municipal de Literatura i el Bauer Giovanni, a Venècia. El 2021 va ser seleccionada per la revista Granta com una de les 25 millors narradores en espanyol menors de trenta-cinc anys.

José María Micó
José María Micó va néixer a Barcelona l'any 1961. És poeta, músic i traductor. Va estudiar filologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estat professor en diferents universitats, tot i que ha exercit principalment com a catedràtic de literatura espanyola a la Universitat Pompeu Fabra, on va fundar i codirigeix el Màster en Creació Literària. De la seva obra filològica i assagística destaquen diverses edicions de clàssics espanyols, antologies comentades de poesia i diversos llibres.

Matías Candeira
Matías Candeira (Madrid, 1984) és escriptor i guionista. Ha publicat la novel·la "Fiebre" (Candaya, 2015) i cinc col·leccions de relats, entre les quals destaquen "Antes de las jirafas" (Páginas de Espuma, 2011), "Ya no estaremos aquí" (Salto de página, 2017) i "Moebius" (Algaida, 2019), que va rebre el premi Kutxa¿Ciudad de San Sebastià. La seva obra ha rebut desenes de premis literaris de prestigi en l'àmbit del relat breu, així com diverses beques de creació.

Flor Braier
Flor Braier Kantor és poeta, cantant, compositora i performer. Es màster en Creació Literària per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Va publicar el seu primer llibre de poemes, "Bambalinas" (Editorial Vinciguerra, Buenos Aires, 2008) a partir del premi atorgat per l'Associació Argentina per a la Poesía i "Los nombres propios" (Editorial Caleta Olivia, 2018). Amb el seu últim llibre, va participar com autora convidada al Festival Barcelona Poesia.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer del Rosselló, 515
08025 - Barcelona

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló, 515, 08025 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo