3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatja a Índia del Nord

Viatja a Índia del Nord

  • Sortides el 02/08 i 11/09
  • Promoviatges - Barcelona
2595€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona - Nova Delhi

Presentació als taulells de facturació de Lufthansa de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 05.40 hores per sortir el vol LH 1819 de les 07.40 hores en direcció Nova Delhi (via Munic). Arribada prevista a les 23.30 hores i trasllat a l'Hotel The Suryaa 5* o similar. Allotjament a l'hotel.


DIA 2
Nova Delhi
Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem la ciutat vella de Delhi, que inclou el Jama Masjid, el Fort Roig i Chandni Chowk, format per un laberint de carrerons. També coneixerem el Raj Ghat, el memorial de Mahatma Gandhi. Dinar. Continuarem la nostra visita per la part moderna de Delhi. El recorregut inclou la Porta de l'Índia, el Qutub Minar, Rashatrapati Bhawan i l'actual Palau Presidencial. La nostra visita finalitzarà al temple Sij Bangla Sahib, on gaudirem d'una cerimònia religiosa. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 3
Delhi - Samode - Jaipur

Esmorzar a l'hotel. Aquest dia sortirem cap a la província de Rajasthan. De camí ens aturarem a Samode per dinar al famós Samode Palace. A continuació ens traslladarem a Jaipur, la ciutat Rosa. A l'arribar, farem una breu visita dels elements més emblemàtics de la ciutat com el Palau Reial o l'Observatori. Seguidament ens dirigirem a l'Hotel Radisson City Center 5* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 4
Jaipur: Fort Amber

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí ens traslladarem a l'antiga capital dels Maharajàs de Jaipur per visitar el Fort Amber. Per accedir a aquesta antiga ciutat fortificada pujarem als lloms d'elefants ensinistrats i podrem viure una experiència inoblidable. D'aquesta visita en destaquem el Sukh Mahal, tot un luxe amb portes de marfil i fusta de sàndal i parets de marbre. Dinar. A la tarda tornarem a Jaipur, on podrem disposar de temps lliure per a les inevitables compres. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 5
Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra

Esmorzar a l'hotel. Avui la nostra ruta ens portarà fins a Agra. Però abans d'arribar, realitzarem una parada a la ciutat mongola de Fatehpur Sikri. Aquesta es tracta d'una de les ciutats desertes més belles de l'Índia. Diuen que va ser abandonada per la manca d'aigua. Tot i els saquejos que ha patit, encara conserva una curiosa arquitectura que barreja estils islàmics i hindús. Dinar en ruta. Seguirem el nostre camí fins a Agra. Trasllat a l'Hotel Courtyard by Marriot 5* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 6
Agra

Esmorzar a l'hotel. Durant aquest dia gaudirem d'una de les 7 meravelles del món: el Taj Mahal. Van ser necessaris 22 anys i 22.000 persones treballant per aixecar un dels monuments més bonics del món, dedicat per l'Emperador Shan Jahan a la seva esposa Muntaz Mahal. Dinar. A la tarda visitarem el Fort Roig de la ciutat, una fortalesa plena de nombrosos i sorprenents palaus. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 7
Agra - Delhi - Benarés (Varanasi)

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a Delhi i vol a Benarés, la ciutat sagrada de l'Índia. Dinar lleuger a l'avió. Arribada a Benarés. Sopar i allotjament a l'Hotel Radisson 5* o similar.
Opcional Nocturna: Sortida amb un guia local fins als Ghats, situats a la vora del riu Ganges per gaudir de la cerimònia religiosa d'Aarti, per 15 €. Aquesta visita és molt especial, milers de peregrins renten els seus pecats al riu Ganges i ofereixen ofrenes i d'altres escampen les cendres dels seus morts a les sagrades aigües del riu.
Nota important: en els vols interiors el pes màxim de la maleta és de 15 quilos per persona.


DIA 8
Benarés (Varanasi)

Abans de la sortida del sol, ens traslladarem al riu Ganges per gaudir dels rituals que els peregrins realitzen als ghats, des de la perspectiva del riu. Retorn a l'hotel per esmorzar. Temps lliure per gaudir d'aquesta espiritual ciutat o descansar al nostre hotel. Dinar. A la tarda, sortirem en els típics ¿rickshaws" fins al centre, on gaudirem d'una passejada per aquesta laberíntica ciutat. Continuarem fins a la zona dels crematoris on se celebren les cerimònies funerals a la vora del Ganges. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 9
Benarés - Nova Delhi

Esmorzar a l'hotel. Al matí ens traslladarem a Sarnath, població budista on es troba la Stupa que simbolitza el món budista; bonics jardins i un temple budista completen aquest conjunt arquitectònic. A continuació ens dirigirem a l'aeroport de Benarés per sortir en vol domèstic a Delhi.


DIA 10
Nova Delhi - Barcelona
Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 11.50 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Serveis
Bitllets d'avió
Assegurança ampliada
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges i guia
Allotjament


No inclosos
Visat
Begudes als àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos
Taxes aèries: 220€
***Suplement de 65 € a la sortida del 2 d'agost.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX