3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Albània i Macedònia del Nord

Albània i Macedònia del Nord

  • Sortides 5/08 i 02/09
  • Promoviatges - Barcelona
1815€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa: 

DIA 1
Punts d'origen - Barcelona - Tirana

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de Lufthansa de la T1 per sortir en el vol LH1811 de les 11.45 hores en direcció Tirana (via Frankfurt). Arribada a Tirana a les 17.35 hores. Trasllat al Tirana International Hotel 4* o similar. Allotjament a l'hotel.

DIA 2
Tirana - Kruja - Tirana
Esmorzar a l'hotel. Començarem la visita de la ciutat per la seva plaça principal, la plaça Scanderbeg. Visitarem el Museu Nacional d'Història decorat amb un gran mosaic en la seva façana anomenat Albània, i la mesquita d'Et'hem Beu amb els seus frescos únics. Dinar. Després continuarem cap a Kruja, atracció turística amb unes vistes espectaculars des de la muntanya. El més important d'aquesta ciutat són la fortalesa amb la seva ciutadella i el basar tradicional. Aquest basar és el típic mercat oriental que ofereix tota mena d'antiguitats i artesanies fetes per la gent local de la regió. Retorn a Tirana. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 3
Tirana - Durres - Apol·lònia - Vlore

Esmorzar a l'hotel. Al matí, ens dirigirem a Durres, coneguda pels seus monuments arquitectònics. Visitarem l'antiga muralla de la ciutat, l'amfiteatre romà i el passeig marítim. Dinar en un restaurant. A continuació visitarem l'antiga ciutat d'Apol·lònia i els seus principals atractius: la muralla fortificada de la ciutat, el Prutaneon, el Bouleterion, el Teatre, i el Nympheum. A la tarda, viatjarem cap a Vlora. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'Hotel Partner Vlora 4* o similar.


DIA 4
Vlora - Castell d'Ali Pacha - Butrinti - Gjirokaster
Esmorzar a l'hotel. Avui continuarem el nostre viatge per la Riviera albanesa, amb diverses parades pel camí, començant pel parc nacional de Llogara. Es considera una de les atraccions turístiques naturals més importants d'Albània. La següent parada serà a la badia de Porto Palermo, on visitarem el seu castell. Dinar en ruta. A la tarda viatjarem al lloc arqueològic de Butrinti, un parc nacional que consisteix en una zona arqueològica molt ben conservada, i que connecta amb el mar Jònic a través d'un canal natural. Després continuarem viatjant seguint el riu Bistrica per veure la deu de l'Ull Blau, un dels Monuments de Natura d'Albània. Arribada a Gjirokaster. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'Hotel Argjiro Gjirokaster 4* o similar.


DIA 5
Gjirokaster - Berat

Esmorzar a l'hotel. Avui coneixerem la ciutat de Gjirokaster, amb les seves principals atraccions, com ara la ciutadella i la casa Skendulaj. Coneguda com ¿la ciutat de Pedra", és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dominada per la ciutadella sobre el pujol principal de la ciutat, Gjirokaster és una ciutat màgica amb un passat impressionant. Des dels senyors feudals medievals, els paixàs otomans i fins colònies italianes, la ciutat ha conegut diversos governadors i ha inspirat a poetes, escriptors i artistes. Dinar. A continuació viatjarem cap a la ciutat de Berat. A l'arribada visitarem els centres històrics de Mangalemi i Gorica. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l'Hotel Portik Berat 4* o similar.


DIA 6
Berat - Korçë

Esmorzar a l'hotel. Al matí coneixerem la ciutadella i el museu iconogràfic dins de la Catedral Ortodoxa de la Dormició de la Verge. Després, viatjarem cap a l'est del país per arribar a la ciutat de Korçë. Dinar en ruta. Un cop arribem, visitarem la ciutat de Korçë i el seu museu d'art medieval. La ciutat és coneguda com el centre de la cultura i d'art. El Museu Nacional de l'Art Medieval té alguns dels millors treballs d'iconografia a Europa. Avui dia la ciutat continua sent el centre més gran cultural i econòmic del sud-est del país. Presenta arquitectura i tradició oriental barrejada amb l'arquitectura occidental francesa. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l'Hotel Boutique Hani i Pazarit 4* o similar.


DIA 7
Korçë - Bitola - Skopje

Esmorzar a l'hotel. Viatgem a Macedònia del Nord en un tram molt agradable al costat del llac de Prespa. La regió del llac de Prespa és un parc natural d'una gran importància gràcies a la biodiversitat i les espècies endèmiques de la zona. Arribarem a la ciutat de Bitola, segona ciutat més gran de Macedònia del Nord i amb un patrimoni cultural i històric molt important. Visitarem el lloc arqueològic d'Heraclea, destacada ciutat durant el període hel·lè gràcies a la seva posició estratègica en límit de la frontera de Macedònia amb Epir. Després d'aquestes visites continuarem el nostre viatge cap a la capital de Macedònia del Nord.. Dinar, en un dels cellers famosos de Tikvesh, la regió vinícola més important del país. A la tarda arribarem a Skopje. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'Hotel Bushi Skopie 4* o similar.


DIA 8
Skopje - Ohrid

Esmorzar a l'hotel. Començarem la visita a la capital de Macedònia, dividida entre el nucli antic i el nou. El pont de pedra sobre el riu Vardar connecta la part antiga otomana de la ciutat Stara Charshija i la fortalesa amb la part nova. És d'especial interès la nova plaça Macedònia, amb la seva enorme estàtua d'Alexandre el Gran envoltat de molts personatges històrics. També visitarem l'antiga ciutat otomana amb les seves petites botigues, mesquites, cafeteries i restaurants de menjar tradicional. Acabarem la visita all lloc on va néixer la Mare Teresa de Calcuta. Dinar. A continuació viatjarem cap a l'oest de Macedònia del Nord per arribar a Ohrid. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'Hotel Unique Resort Ohrid 4* o similar.


DIA 9
Ohrid

Esmorzar a l'hotel. Visita a peu de la ciutat d'Ohrid, que s'estén en un pujol amb vista al llac. La bellesa del llac d'Ohrid i l'arquitectura històrica de la ciutat són protegides com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Acabarem la visita amb un passeig en vaixell per poder gaudir d'una vista panoràmica de la part antiga de la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el monestir de Sant Naum que es troba a la costa sud del llac d'Ohrid i va ser un dels centres espirituals i religiosos més importants en els Balcans. Gaudirem d'un passeig amb vaixell pels deus del llac d'Ohrid. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 10
Ohrid - Barcelona - Punts d'origen
Esmorzar a l'hotel. Al mati ens dirigirem cap a Tirana. Dinar. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport. Sortida en el vol OS848 en direcció a Barcelona (via Viena) a les 14.45 hores. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 17.30 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb l'autocar cap als punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges i guia
Alotjament
Trasllat a l'aeroport des de diversos punts de Catalunya


No inclosos
Esmorzar i dinar del primer dia i begudes en els àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos
taxes aèries: 220€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX