3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
The Pulse · Gravity & Other Myths / Cor de noies de l'Orfeó Català · Grec Festival de Barcelona 2023
The Pulse · Gravity & Other Myths / Cor de noies de l'Orfeó Català · Grec Festival de Barcelona 2023
The Pulse · Gravity & Other Myths / Cor de noies de l'Orfeó Català · Grec Festival de Barcelona 2023
The Pulse · Gravity & Other Myths / Cor de noies de l'Orfeó Català · Grec Festival de Barcelona 2023

The Pulse · Gravity & Other Myths / Cor de noies de l'Orfeó Català · Grec Festival de Barcelona 2023

  • 29 i 30 de juny de 2023 i Del 1 al 1 de juliol de 2023
  • Teatre Grec - Barcelona
28 €
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades al 20% de descompte pel 30 de juny i l'1 de juliol per a la Comunitat TRESC*

 

*Localitats molt limitades!

 

*****

 

Una de les companyies de circ australià contemporani més reconegudes internacionalment torna al Grec amb una obra que converteix el públic, els acròbates i el cor en un únic organisme fascinant.

Mireu com una muntanya de cossos s'enfonsa en un oceà de veus i com unes estructures humanes imponents es mouen amb precisió a través d'una xarxa de cordes en canvi constant. The Pulse, dirigida per Darcy Grant sobre una composició musical d'Ekrem Eli Phoenix, obre nous camins per a les arts del circ i uneix l'extraordinària tècnica i habilitat del conjunt de vint-i-quatre acròbates de Gravity & Other Myths amb les trenta-sis veus locals excepcionals del Cor de Noies de l'Orfeó Català, dirigit per Buia Reixach. La sincronicitat intricada i orgànica del moviment i el so humà al·ludeix a forces i idees més grans que nosaltres mateixos. El resultat és un espectacle emocionant i inoblidable que parla sobre la capacitat de la humanitat per connectar-se i ajudar-se mútuament a continuar creixent.

Si el nom d'aquesta companyia us sembla conegut, és perquè també van ser part, amb Backbone, de l'edició de l'any 2019 del Grec Festival de Barcelona. La companyia, fundada a Adelaida l'any 2009, ha arribat a una audiència de més de 700.000 persones de trenta-set països de tot el món amb els seus espectacles innovadors. El seu espectacle de debut, A Simple Space (2013), va arribar a les mil representacions a principis del 2023. Gravity & Other Myths s'aproxima al circ contemporani d'una manera única i busca formar una comunitat amb els artistes dels països que visiten. Per això treballen amb companyies locals, com el Cor de Noies de l'Orfeó Català, en l'espectacle inaugural del Grec 2023.

Una producció de Gravity & Other Myths.

Espectacle guanyador del premi a la millor producció, millor disseny i millor circografia als Premis Internacionals de Circ 2021.

En aquest projecte hi han col·laborat: The Australian Government's Major Festivals Initiative, gestionada per l'Australia Council, its arts funding and advisory body, en associació amb la Confederation of Australian International Arts Festivals Inc. Espectacle encarregat per l'Adelaide Festival, Sydney Festival, Darwin Festival i GWB Entertainment Pty Ltd. El Govern australià a través de l'Australia Council for the Arts, its arts funding and advisory body. MM Electrical Merchandising. Georgie Black. El Govern del sud d'Austràlia, Department of Planning, Transport and Infrastructure through Arts South Australia.

FITXA TÈCNICA

DireccióDarcy Grant
Direcció musicalChristie Anderson
Durada70 min.
Intèrprets:Companyia: Alyssa Moore Andre Augustus Annalise Moore Axl Osborne David Trappes Dylan Phillips Emily Gare Jackson Manson Jacob Randell Jascha Boyce Joanne Curry Jordan Hart Joren Dawson Joshua Strachan Kevin Beverley Lachlan Binns Lachlan Harper Lewis Rankin Lyndon Johnson Martin Schreiber Maya Tregonning Megan Giesbrecht Shani Stephens Simon McClure. Cor: Cor de Noies de l'Orfeó Català. Conductora del cor i els solistes: Buia Reixach

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX