3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
L'absolu · Grec Festival de Barcelona 2023
L'absolu · Grec Festival de Barcelona 2023

L'absolu · Grec Festival de Barcelona 2023

  • Del 5 al 9 i del 12 al 16 de juliol
  • Plaça de Margarida Xirgu - Barcelona
18€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades al 20% de descompte pel dia 7 de juliol per a la Comunitat TRESC*

 

*Fins a exhaurir existències.

*****

Els conceptes del buit i el no-res centren una proposta de "circ metafísic" que combina les acrobàcies, els efectes òptics i el llenguatge coreogràfic en un espai de representació singular: una carpa en forma d'un sil o gran cilindre.

Qui vulgui viure una experiència singular com a espectador no s'hauria de perdre aquest espectacle, un muntatge de circ que parteix de reflexions profundes sobre conceptes com el buit i l'absolut, i que fa servir els llenguatges del circ i de la dansa a més d'un bon nombre d'efectes per adreçar-se tant als sentits com a l'inconscient de l'espectador. El públic accedeix a una gran carpa en forma cilíndrica i se situa en una escala en espiral que ascendeix per l'estructura. L'espai central, el buit, és l'escenari pel qual evoluciona l'artista i també el terra, on una platja de sorra negra sembla empassar-se un dels intèrprets. Això és un univers ombrívol i metafísic en el qual ens mostraran què aporta l'ombra a la llum, quines coses visibles neixen de la invisibilitat i de quina manera una humanitat conscient de la seva condició passatgera es tortura a la recerca de l'absolut. Tot, en tres quadres (Le miroir, Le procès, Le sacrifice) que ens posen cara a cara amb el buit i amb l'infinit, amb el no-res i amb la plenitud¿ Il·lusions òptiques, un univers gairebé cinematogràfic, acrobàcies impossibles, un moviment i unes imatges que respiren poesia, un so capaç d'alterar les percepcions visuals dels espectadors i espectadores i una música lírica i nostàlgica són elements destacats del muntatge.

La companyia Les Choses de Rien va néixer l'any 2004 a París per tal de produir les creacions de Boris Gibé, en les quals conflueixen el circ contemporani i l'escriptura coreogràfica. En el llenguatge artístic de la companyia, s'utilitza l'escenografia, el so, la llum, la maquinària i la tecnologia per donar forma a uns espectacles que plantegen assumptes existencials, que qüestionen la condició humana i que, en activar sentits i emocions, ofereixen perspectives noves als espectadors i espectadores.

Una producció de Les Choses de Rien, amb l'ajuda de Si par Hasard.

En coproducció amb Les 2 scènes-scène nationale de Besançon; Coopérative De Rue et De Cirque-2r2c-Paris; Théâtre Firmin Gémier-La Piscine-Pôle National des Arts du Cirque d'Antony et de Chatenay-Malabry; Cirque Jules Verne-Pole National Cirque et Arts de la Rue-Amiens; Châteauvallon-scène nationale; Espace Jean Legendre-Scène nationale de l'Oise-Compiègne.

Avec le soutien du Ministère de la Culture-DRAC Ile de France (conventionnement 2015-2017); Conseil Régional Ile de France; Fondation de la tour vagabonde; Lycée Eugène Guillaume de Montbard; SACD-Processus Cirque; L'atelier Arts-Sciences, partenariat entre L'Hexagone scène nationale de Meylan & le CEA de Grenoble; Ass. Beaumarchais-Bourse Auteur de Cirque, La Fondation de la Tour Vagabonde.

Residències: La Gare-Marigny-le-Cahouet, CEA-Grenoble, 2r2c-Paris, Le Château de Monthelon, Les 2 scènes-Besançon.

Gibé és artista associat a Les 2 scènes-scène nationale de Besançon.

FITXA TÈCNICA

Durada70 minuts
IdiomaEspectacle sense paraules
Intèrprets:Boris Gibé

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Espectacle sense paraules

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 5 al 9 i del 12 al 16 de juliol

Horari: A les 22h

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX