3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sono io? · Grec Festival de Barcelona 2023

Sono io? · Grec Festival de Barcelona 2023

  • 20 i 21 de juliol de 2023
  • Mercat de les Flors - Barcelona
22€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades al 20% de descompte per a la Comunitat TRESC a partir del 18 d'abril*
  • Entrades a 8€ exhaurides!

 

*Localitats molt limitades!

*****

Una trobada entre un pare i un fill, una cita entre públics i artistes o el lloc on es creuen el teatre, el circ de tota la vida i les formes contemporànies de l'espectacle.

Potser ja heu viscut sense sortir de casa vostra l'abisme entre generacions i potser ja us comença a fer l'efecte que formeu part del passat i que és algú altre qui li posa cara al futur... És el que viuen Danny i Pepijn Ronaldo, pare i fill i representants de dues generacions d'una nissaga que té les arrels al món del circ des del segle XIX. L'any 2020 va morir Johnny Ronaldo, cinquena generació d'artistes de circ que va deixar la seva herència artística en mans de Danny i David Ronaldo. Ells són la sisena generació d'artistes, però n'hi ha més. En escena, Danny Ronaldo i el seu fill, Pepjin, mostraran al públic el seu amor pels jocs, per la música i pel circ i, amb aquests amors compartits, establiran ponts entre generacions. Danny representa el circ de tota la vida i Pepjin, l'intent de les noves generacions de posar en comú aquesta herència amb el món dels nostres temps. Diuen que el set és una xifra sagrada així que, arribats a la setena generació, els Ronaldo reten homenatge al seu passat mentre es consoliden com una companyia plenament arrelada en el present de les arts de la pista. A l'escenari, dos personatges que s'ajuden i col·laboren però que, a la vegada, projecten ombres sobre l'altre en la lluita per situar-se sota els focus.

Vells coneguts del Festival de Barcelona, David i Danny Ronaldo ja van portar al Grec 2005 La cuccina dell'arte, un dels espectacles més celebrats de la companyia. Vam tornar a veure en Danny al Grec 2017 en una carpa instal·lada a la plaça de Margarida Xirgu, on es va representar el solo Fidelis Fortibus, pel qual va rebre un premi Ciutat de Barcelona l'any següent. Emoció i tradició són elements imprescindibles en les propostes d'una companyia que fa ús dels recursos del teatre i del circ per adreçar-se als espectadors i espectadores amb un llenguatge únic.

Una coproducció del Théatre Firmin Gémier / La Piscine ¿ Pôle national des arts du cirque (Châtenay-Malabry), Theater op de Markt ¿ Dommelhof (Pelt), Miramiro (Gant).

Amb el suport de Cultuurhuis de Warande (Turnhout), GC `t Blikveld (Bonheiden) i la Comunitat Flamenca.

 Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 12 anys.

FITXA TÈCNICA

DireccióDanny Ronaldo, Pepijn Ronaldo.
Durada85min
Intèrprets:Danny Ronaldo Pepijn Ronaldo.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari: 21h

Horari Taquilles:
2 h. abans de començar l'espectacle. Els dies de preu reduït no s'aplica el decompte.

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX