3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Circusnext · Grec Festival de Barcelona 2023
Circusnext · Grec Festival de Barcelona 2023
Circusnext · Grec Festival de Barcelona 2023
Circusnext · Grec Festival de Barcelona 2023

Circusnext · Grec Festival de Barcelona 2023

  • 11 i 12 de juliol
  • Mercat de les Flors - Barcelona
18€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades al 20% de descompte per a la Comunitat TRESC a partir del 18 d'abril*

 

*Localitats molt limitades!

*****

Un jurat europeu ha triat, per la seva singularitat i creativitat, els artistes que enguany s'afegeixen a una plataforma dedicada als artistes de circ emergents. Un tast del millor circ contemporani que es fa a la Unió Europea.

Amb el nom de circusnext es coneix una plataforma dedicada al circ que aplega socis de disset països europeus dedicats a la tasca d'identificar els nous valors del gènere i a oferir-los suport perquè emergeixin i creïn les primeres obres. El Grec ens ofereix amb aquest espectacle una mostra del talent de quatre dels dotze artistes i companyies finalistes de l'edició del 2023 de circusnext:

 

  • Diagonale du Vide (Amanda Homa & Idriss Roca)

C'est l'hiver, le ciel est bleu

Els contrastos entre els seus personatges serveixen a un malabarista i una especialista en aeris per trobar els punts de connexió. Així han bastit un espectacle fet de cordes, malabarismes, acrobàcies i elements de la vida diària, que transcorre en una caixa de dimensions reduïdes dins la qual hi ha tots dos performers. Quina és la relació entre tots dos cossos?

Una coproducció de l'École de Cirque de Lyon, La Grainerie, Fondation E.C.Art Pomaret, Festival les Utopistes, Théâtre de la Mouche, CIRCa - Pôle National Cirque, La Verrerie d'Ales - Pôle National Cirque Occitanie, Espace Périphérique (Parc de la Villette - Paris) i Groupe Geste(s).

Amb la col·laboració de Théâtre des Mazades, MJC de Montastruc, l'Essieu de Batut, F.R.A.C. (Madrid), La Maison des Jonglages, Dynamo (Dinamarca), Théâtre Jules Julien, Centre Culturel Espace Bonnefoy, Circus Kapel i Festival Circolo (Països Baixos).

  • Cia Doisacordes (Roberto Willcock & Thiago Souza)

Cá entre nós

Un artista brasiler i un altre de xilè van formar companyia i van decidir traslladar-se a Barcelona. Junts, creen un espectacle manifest que s'apropia d'una expressió brasilera, que és també el títol de l'obra. Aquesta expressió emfatitza la necessitat i la urgència a compartir unes informacions que obligatòriament han de romandre dins d'un espai concret i entre les persones involucrades.

Amb la col·laboració de La Central del Circ, Roca Umbert, C.IN.E, FRAC Fuenlabrada, Bravo - Italian Circus on the Move, UP!, Latitude 50, Centre de Création i Cirko Sapiens.

  • Palimsesta (Andrea Rodríguez de Liébana & Sergio González)

Masha

Aquesta companyia va ser creada a finals del 2021 per Andrea Rodríguez, investigadora artística, docent i arquitecta, i Sergio González, artista, treballador social i investigador artístic. El seu primer espectacle és Masha, una experiència de circ performatiu que presenta un espai per observar, reflexionar i conviure amb allò inesperat i aliè, un ¿laboratori-creatiu-humà" que institueix un temps i un espai en què ens qüestionem col·lectivament com a espècie, fent palesa la desnaturalització i la deshumanització de la societat en el món contemporani.

Amb la col·laboració de la Central del Circ, la Lleialtat Santseca, la Nau Ivanow, Can Batlló, el Centre Cívic La Cadena, el Café de las Artes Teatro, Arts Printing House i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

  • Édouard Peurichard

Le repos du guerrier

Artista francès especialista a llançar ganivets, fer de malabarista i fer acrobàcies, ens ofereix en aquesta peça en forma de solo una visió íntima i no exempta d'ironia sobre la vida d'un artista de circ. Es tracta d'una reflexió sobre tot allò que el circ diu de nosaltres i dels artistes (siguin tradicionals o contemporanis) que el practiquen.

Una producció de La Superette.

En coproducció amb CIRCA (Pôle National de Cirque), La Grainerie (Fabrique des arts du cirque et de l'itinérance), Association Par Haz'art, L'été de Vaour, Le Théâtre de l'Arsenic i Centre Culturel de Bonnefoy.

FITXA TÈCNICA

Durada120min
Intèrprets:Diagonale du Vide (Amanda Homa & Idriss Roca) Cia Doisacordes (Roberto Willcock & Thiago Souza) i Palimsesta (Andrea Rodríguez de Liébana & Sergio González).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 11 i 12 de juliol

Horari: 20:30

Horari Taquilles:
2 h. abans de començar l'espectacle. Els dies de preu reduït no s'aplica el decompte.

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX