3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Holocaust · Grec Festival de Barcelona 2023
Holocaust · Grec Festival de Barcelona 2023

Holocaust · Grec Festival de Barcelona 2023

  • Del 20 al 24 de juliol de 2023
  • LA BADABADOC - Barcelona
22€
16,00 €
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 16€ per la Comunitat TRESC.

 

*****

Quines cicatrius deixa en la vida de les persones el sistema en el qual vivim? Ens en parla un text jove i sobre gent jove, quotidià i polític a la vegada, nascut de la convocatòria On el teatre batega.

Dos joves es coneixen en una aplicació de cites i tenen una primera trobada. S'agraden, passegen i, en un portal, comencen a amanyagar-se i a besar-se... fins que una pila de trets, explosions i corredisses els obliguen a entrar a l'edifici i refugiar-se en un pis que no és casa seva. Ja fa tres dies que hi són i a fora tot sembla ben bé un holocaust. ¿És la fi de la nostra civilització, una guerra, una catàstrofe? Sigui com sigui, no podran deixar el seu refugi a risc de ser assassinats i, mentre estan tancats en aquest pis, conviuran i aniran creant un lligam cada cop més intens. Són dos personatges atrapats per un sistema en declivi que voldrien fugir, però no tenen on anar.

El text és una creació de la dramaturga Queralt Riera, una graduada en Direcció escènica i dramatúrgia per l'Escola Superior d'Art Dramàtic - Eòlia. És una autora, directora d'escena, mestra d'actors i productora que va guanyar el Premi Adrià Gual 2019 i la Beca Carme Montoriol 2021. Al Grec 2020, va estrenar Pruna, al Grec 2021 vam poder veure la seva obra Misèria i, en l'edició de l'any passat, va escriure una de les obres seleccionades per ser ofertes en forma de lectura dramatitzada com a part del projecte conjunt del Grec Festival de Barcelona i els Teatres de proximitat 'On el teatre batega'. Enguany, el text arriba a escena dirigit per Àlex Mañas, dramaturg, guionista i director de teatre i cinema, que combina la seva feina amb la docència i que ha dirigit tant textos propis com aliens. Al Grec 2007 el vam veure dirigint 'En cualquier otra parte' i, al Grec 2013, Béla Bartók: exili a Nova York, dues obres d'autoria pròpia.

Una producció de La Badabadoc i el Grec 2023 Festival de Barcelona.

FITXA TÈCNICA

AutoriaQueralt Riera
DireccióÀlex Mañas
IdiomaCatalà
Intèrprets:Júlia Ferré Enric Pera

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ENTRADES

Compra les teves entrades a través de la web del TRESC

ADREÇA

Carrer de Quevedo, 36
08012 - Barcelona

LA BADABADOC
Carrer de Quevedo, 36, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través de la web del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX