3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Stay Homas + Julieta · Sons del Món
Stay Homas + Julieta · Sons del Món

Stay Homas + Julieta · Sons del Món

  • Diumenge 30 de juliol
  • Ciutadella de Roses - Roses
25€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Festival Sons del Món acollirà el concert d'uns grans amics del festival: els Stay Homas, que tot i la seva curta història actuaran a Sons del Món per tercera vegada. Aquest cop, venen a presentar el seu nou disc en un concert que promet ball i emoció.
Segur que deixaran petjada com sempre que actuen a la Ciutadella de Roses. A més, la mateixa nit actuarà també Julieta, la cantautora urbana catalana que més està en boca de tothom.

STAY HOMAS

Ja fa tres anys que Stay Homas varen enamorar milions de persones de tot el món i guanyar el reconeixement d'artistes com Rubén Blades, Pablo Alborán, Alejandro Sanz o Michael Bublé. A dia d'avui, Stay Homas ja són una banda referencial i un dels grups emergents més consolidats del panorama musical estatal i internacional. Amb un disc i dues mixtapes d'exquisida producció sota el braç i amb dues gires que els han portat pels escenaris i festivals més importants dels Països Catalans, d'Espanya i d'Europa, el format sextet de Stay Homas també té un dels millors directes del país i un repertori que deixa petjada en la memòria i el cor de la gent. Després d'un exitós 2022 girant Here2Play, el grup es prepara per llençar el seu segon disc d'estudi amb un tour que passarà per escenaris nacionals, estatals i internacionals. S'aproxima un tour que passarà per
grans escenaris com ara el Cruïlla o el Pirata Rock. 

JULIETA

Julieta és una cantant i compositora de Barcelona de 21 anys. Va debutar al 2021 amb el seu single "Nayades" i en menys d'un any ha sonat a les principals ràdios catalanes com Els 40, iCat FM, Europa FM o RAC105 i ha actuat a festivals com Primavera Sound, Fanàtik Fest, Maleducats, Fred Festival i Magnífic Fest.
Artista polifacètica, ha estudiat teatre, dansa i música. Li agrada experimentar amb els sons de llengües diferents i ja ha composat en català, francès, anglès i castellà. Els seus temes combinen el pop energètic amb lletres d'amor i desamor, i es basen en reflexions sobre la vida quotidiana, les petites coses, els petits gestos i detalls en minúscules que utilitza per parlar de temes en majúscules.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Avinguda de Rhode, 17480 Roses
17480 - Roses

Ciutadella de Roses
Avinguda de Rhode, 17480 Roses, 17480 Roses

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX