3/5
Sense recomanacions Interessa a  
LP · ALMA - Festival Jardins de Pedralbes

LP · ALMA - Festival Jardins de Pedralbes

  • Poble Espanyol - Barcelona
des de 44€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

No veus bé el codi? Ens pots escriure a info@tresc.cat i te'l farem arribar!

Sense limitacions de gènere, la cantautora multiplatí, amb més de 3 mil milions de reproduccions, ha creat un so poderós i una devota comunitat de fans. El canal de YouTube d'LP rep actualment més d'1 milió de visites al dia i les seves cançons són reproduïdes per més de 7 milions d'oïdors mensuals a tot el món. Les seves lletres soulful poden revelar una veritat íntima i al mateix temps aixecar-te el dit amb arrogància.

Sigui com sigui, moguda pel seu particular caràcter, LP es relaciona amb la seva audiència sense filtres ni judicis. Amb cada disc crea una construcció plena de complexitat, veritat i autodescobriment. Amb el seu segon àlbum, LP va trencar totes les barreres amb el single `Lost on you': es va convertir en una cançó amb un abast global monstruós, aconseguint el número 1 en 18 països abans de ser certificada com a Diamant a Mèxic i França, 4X Platí a Itàlia, Platí a Polònia i Or a Bèlgica i Suïssa.

Però LP no sols és una artista d'èxit mundial, sinó que també és la força creativa darrere d'algunes de les cançons més grans de l'última dècada, havent escrit èxits per a Rihanna, Cher, Celine Dion, Christina Aguilera i els Backstreet Boys. A més, LP és coneguda per la sorpresa que provoquen les seves actuacions en directe.

En més de 125 ciutats de tot el món, incloent-hi els Estats Units, el Canadà, Mèxic, Grècia, Israel, Turquia, Itàlia, França, el Regne Unit, embeni regularment entre 2.500 i 10.000 entrades. LP continua sent una dels pocs artistes estatunidencs que poden omplir de manera consistent en més de 20 països a tot el món.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13
08038 - Barcelona

Poble Espanyol
Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX