3/5
Sense recomanacions Interessa a  
GUSTAVO SANTOALALLA · ALMA - Festival Jardins de Pedralbes

GUSTAVO SANTOALALLA · ALMA - Festival Jardins de Pedralbes

  • Poble Espanyol - Barcelona
des de 38,60
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

No veus bé el codi? Ens pots escriure a info@tresc.cat i te'l farem arribar!

 

"Desandando el camino" és un viatge per la vida de Gustavo Santaolalla a través de la seva música. Des d'Arco Iris, la seva primera banda a l'Argentina, fins a Bajofondo, el grup de electro-tango guardonat amb diversos Latin Grammy.

Un recorregut que inclou les oscarizadas bandes sonores de les pel·lícules "Brokeback Mountain" i "Babel", així com la música del destacat videojoc i recentment estrenada sèrie de HBO, "The Last Of Us".

El concert és una mostra de l'àmplia gamma de composicions de Santaolalla, una eclèctica col·lecció que equilibra material instrumental i vocal. Envoltat per un exquisit grup de músics i cantants naveguen per diferents estils executant una àmplia varietat d'instruments, que aporten una rica textura de timbres i estats d'ànim a l'espectacle.

¿Desandando el camino" va fer el seu debut en l'icònic Teatre Colón de Buenos Aires, l'Argentina, al desembre de 2016. Des de llavors ha viatjat amb gran èxit i elogis de la crítica per Amèrica Llatina (Xile, l'Uruguai, Colòmbia, Costa Rica i Mèxic) i Europa, visitant prestigiosos escenaris com el Barbican de Londres i el North Sea Jazz Festival a Holanda entre altres.

Cal destacar que Santaolalla també s'ha presentat acompanyat d'una orquestra completa en el Festival Plàcid Domingo Classics de Pecs, Hongria, l'Auditori Nacional de Madrid, Espanya i, cosa que és més notori, al Hollywood Bowl amb la Filharmònica de Los Angeles dirigida per Gustavo Dudamel tocant una Suite de ¿Diaris de Motocicleta".

Enguany torna al vell continent per a actuar en diverses ciutats d'Espanya, (Madrid, Barcelona dins de ALMA| Festival Jardins Pedralbes, entre altres cites), i en la mítica sala Bataclan de Paris.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13
08038 - Barcelona

Poble Espanyol
Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX