3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Zahara + Delaporte · Alma Festival Jardins de Pedralbes - Invitacions

Zahara + Delaporte · Alma Festival Jardins de Pedralbes - Invitacions

  • Poble Espanyol - Barcelona
38€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

¿La Puta Rave va néixer amb PUTA, però sento que forma part de mi més enllà d'aquest disc i d'aquest moment. S'ha convertit en un format en el qual ens sentim lliures, on ha estat possible crear un espai d'expressió i reivindicació, de música i ball, però també de reflexió. Sorgeix gràcies a aquest disc, però sentim que va més enllà d'ell, per això la Rave seguirà amb mi al llarg dels anys i conviurà amb les meves altres propostes, com el acustiquísimo o la configuració que imagini per als meus pròxims discos.

La rave és per a mi una cosa viva, que anirà mutant, es nodrirà de la música que vagi fent, però també de la que estigui escoltant, sentint, amb la qual vagi connectant en aquest moment.

En 2023 començaré preparar el meu següent disc, a crear les meves pròximes cançons i després d'aquests gairebé dos anys sense parar descansarem tot el que puguem, però em fa molt feliç explicar-vos que sí que hi haurà alguns concerts molt molt pocs i que tots els que faci en 2023 a Espanya seran únicament en format RAVE, amb repertori nou, posada en escena diferent i algunes sorpreses que estic desitjant compartir.

I em fa molta il·lusió que ZAHARA RAVE passi per Barcelona el 15 de juliol per l' Alma by Festival Jardins Pedralbes". Per Zahara.

Delaporte

La carrera del grup d' electro-pop ha viscut un salt estratosfèric en el que a temàtica es refereix. Si el disc ¿Las Montañas" era una oda a la llibertat i a la superació i el projecte ¿Titanas" un reclam de feminisme, amb ¿Abril" ens trobem davant un missatge més terrenal, del dia a dia, que mostra els sentiments més urgents de Delaporte.

L'àlbum, produït i compost per Sandra Delaporte i Sergio Salvi i masteritzat per Santiago Quizhpe, ve acompanyat d'un curt titulat ¿Abril: Hasta quedarnos rotos".. Dirigit per Martina Hache, mostra el concepte del disc sota la interpretació de l'autora.

¿Abril" ho completen tres remixes, de la mà de Van17ino6, L'Voix i Oddliquor. I és que la idea del grup és tornar als sons més clubbing de la seva carrera. ¿Volem deixar enrere l'orgànic i tornar al format club, a ballar, a viure una festa amb tots els nostres seguidors", asseguren.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13
08038 - Barcelona

Poble Espanyol
Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

NOVES invitacions molt limitades disponibles a partir del dia 04/07 a les 10:00

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX