3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El público

El público

  • Del 15 al 26 de gener de 2025
  • Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
32€
-15%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades amb un 15% de descompte per la comunitat TRESC

 

*****

La directora gallega Marta Pazos presenta amb la Comedia Nacional de Montevideo una de les tres peces de 'teatre impossible' de Federico García Lorca. Una experiència poètica i vivencial avant la lettre.


El público és com tirar-se per un tobogan i, en lloc d'acabar posant els peus a la sorra, fer-ho en tots aquells mons que hi ha per sota. T'hi pots trobar una ruïna romana, un mur d'arena, una universitat o el sepulcre de Julieta. És un viatge d'anada. Una abraçada al misteri. Un perdre's per retrobar-se.
No integra en va la 'trilogia impossible' de García Lorca. És potent, onírica, inclassificable. De les més avantguardistes, personals i confessionals de García Lorca, segurament de les obres que plantegen un repte més gran tant als artistes com als espectadors.
Aquesta obra és una road trip a l'interior del cap de l'autor, que ens convida a submergir-nos en un mar de sensacions. Escrita en una època que l'autor mateix es debatia entre el teatre més popular que l'havia portat a l'èxit i un teatre nou més compromès, profund, valent i veritable, El público el va portar a posicionar-se com a artista i com a persona. Mentre treballo en el muntatge, tota l'estona em ronda una pregunta: qui àmbit va obrir García Lorca amb El público?
El público no és una dramatúrgia d'allò que és cognitiu. És com llegir un text esotèric antic. García Lorca parla a l'inconscient. Crec que no està escrita perquè s'entengui, sinó perquè travessi el seu públic i parli a parts seves que ni tan sols coneix. Si travesses aquesta obra amb el cos, la claredat és meridiana.
Garcia Lorca era un mag. Ara farem màgia.
¿ Marta Pazos

FITXA TÈCNICA

AutoriaFederico García Lorca
DireccióMarta Pazos
Durada1 hora i 40 minuts
IdiomaCastellà
Intèrprets:Eugenia Bideau Roxana Blanco Fernando Dianesi Joel Fazzi Mauricio González Sofía Lara Sofía Mañana Dulce Elina Marighetti Rosario Martínez Pablo Musetti Andrés Papaleo Jimena Pérez Mané Pérez Gustavo Saffores Fernando Vannet Florencia Zabaleta

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 15 al 26 de gener de 2025

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Pl. Margarida Xirgu, s/n
08001 - Barcelona

Teatre Lliure de Montjuïc
Pl. Margarida Xirgu, s/n, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX