Esmorzar de verema: raïm, most i vins en plena fermentació - Verema del cava 2024
- 15 de setembre del 2024 a les 9:30h
- Celler Carles Andreu - Pira
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Durant els pocs dies en què el most es troba a l'equador de la fermentació, ja a mig camí del vi, podem gaudir d'una beguda dolça i refrescant, plena de llevats que l'enterboleixen i l'omplen de bombolles. Tradicionalment elaborada amb raïm blanc de maduració moderada, aquesta beguda és celebrada i degustada cada any durant la verema a molts cellers del centre d'Europa, on l'anomenen Federweisser, Bernache o Sturm. El seu acompanyament habitual és el pastís de ceba.
Al Celler Carles Andreu us proposem doncs la degustació d'aquesta beguda (i d'altres productes de la collita: raïm, most, vi en rama i evidentment tots els nostres vins i caves), acompanyada d'un esmorzar de coca de ceba, amb llonganissa i arengada, i brioix. Prèviament a l'inici de l'esmorzar, farem una explicació del procés de vinificació a l'interior del celler.
T'hi esperem amb moltes ganes!
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX