COMPARTEIX

14 DE NOVEMBRE DEL 2019 per Irene San Martín

Tens una oportunitat única per viure en família una experiència emocionant anant al teatre aquest Nadal! Des del TRESC hem fet una selecció amb els espectacles que no et pots perdre acompanyat de qui més estimes; una selecció que compta amb una gran varietat de formats que van des dels musicals, passant per espectacles de circ, fins a recorreguts interactius al·lucinants, concerts, titelles i més!

 Messi 10 by Cirque du Soleil

Messi 10 by Cirque du Soleil

El Cirque du Soleil presenta l’espectacle de circ basat en la vida i trajectòria esportiva de Leo Messi! Una experiència al·lucinant i inspiradora per als fans que tradueix acrobàticament l’atletisme, la devoció i la superació que combinen el món del futbol amb el del circ, celebrant el millor futbol del nostre temps. El show explora tots els elements del seu èxit per crear un univers en què la grandesa s’assoleix cada vegada que algú cau i s’aixeca en el camí cap a l’impossible. Gaudeix-lo amb tota la família!

 Maremar

Maremar

Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar! Torna l'èxit de la temporada passada al Teatre Poliorama, un espectacle de Dagoll Dagom dirigit per Joan Lluís Bozzo amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluis Llach. És la història de Pèricles, un jove príncep que fuig de la seva terra, Tir, i durant les seves aventures s'enamora de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació i la família quedarà separada havent de lluitar per a retrobar-se.

Del 14 de novembre al 8 de desembre al Teatre Poliorama.

  West Side Story

West Side Story

Un dels musicals més importants i representatius del teatre universal on el dramaturg Arthur Laurens transporta ‘Romeu i Julieta’ de Shakespeare a la ciutat de Nova York. Dos joves enamorats es veuen atrapats per l'enfrontament entre dues bandes de carrer, els Americans Jet i els Porto-riquenys Shark. La seva lluita per sobreviure en un ambient d'odi, violència i prejudicis dona forma a una de les històries més emocionants, esquinçadores, boniques i rellevants del teatre musical!

 El Petit Príncep

El Petit Príncep

El musical que firmen Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 i que any rere any emociona a grans i petits, farà la seva 6a temporada a BARTS aquest Nadal! L'espectacle et descobreix la història del Petit Príncep com mai l’havies vist. Una rosa, un geògraf, un fanaler, un rei i una guineu l'acompanyaran a ritme de cançons per fer-li conèixer el valor de l'amor i l'amistat. El musical compta amb projeccions màgiques per a cada escena, so 360º, una companyia de luxe i unes cançons que et faran volar!

 

Del 5 al 29 de desembre a BARTS.

 On és la fada alegria?

On és la fada alegria?

Un espectacle on els petits entren literalment dins de l'obra, poden interactuar amb els actors i interpretar un petit paper d'aquest conte original. Acompanya'ns a un país molt llunyà on ha desaparegut la fada Alegria i la pallassa Tomassa emprèn un viatge fantàstic en el que coneixerà éssers màgics que l'ajudaran a buscar a la fada. Una obra que trenca estereotips i compta amb una estètica renovada, que modernitza la visió clàssica dels contes amb un llenguatge actual, de carrer, i uns personatges que sorprendran a petits i grans.

Fins a l'1 de desembre a Aquitània Teatre. 

 Un conte d'estar per casa

Un conte d'estar per casa

La Cia Minimons presenta aquest espectacle sensorial amb un format d'instal·lació-recorregut on seràs el protagonista de l'experiència descobrint el TROC (sistema d'intercanvi), ballant i fent música. El recorregut transcorre per les diferents estances d'una casa on hi ha un llibre i un mini món o diorama a cada cambra. Conforme avances, aniràs descobrint la història que explica el llibre. Un espectacle per potenciar la lectura i la imaginació i experimentar una història des de tots els sentits.

 

Del 23 de novembre al 8 de desembre al Tantarantana.

 Beatles for Kids

Beatles for Kids

Tot un espectacle de la mà d’Abbey Road, una de les millors bandes de tribut als Beatles. Un viatge per les millors cançons d’aquesta mítica banda adraçat al públic més jove a través d’un espectacle 100% interactiu. Un espai on pares i fills cantaran, ballaran i disfrutaran d’un moment musical en família, perquè el gust per la bona música no té edat!

 

Del 15 al 22 de desembre al Teatre Poliorama

 La petita Capmany

La petita Capmany

El Teatre Romea inaugura aquest 24 de novembre el Petit Romea, un nou format de teatre familiar que vindrà carregat de meravelloses propostes d'ara en endavant! D'entrada, per aquestes dates de Nadal, et proposem 'La petita Campany', un espectacle per a tots els públics inspirat en la figura de l’escriptora i dramturga Maria Aurèlia Capmany. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars per viure una aventura fantàstica i emocionant amb titelles, gegants, bestiari i màscares!

 

Del 15 al 29 de desembre al Teatre Romea. 

 Sihir i la nit de reis

Sihir i la nit de reis

Viu la nit més especial per als infants: la nit de reis! Gaudeix d'aquest teatre musical amb tota la família de la mà de la Laia i l’Àran, dos menuts que passen la nit de reis amb els tiets i estan preocupats per si els reis passen de llarg i no els deixen regals. Una història que aconsegueix endinsar a grans i petits a la gran aventura de Sihir, un personatge màgic, ajudant dels Reis Mags.

 

Del 27 de desembre al 4 de gener al  Sat! Sant Andreu Teatre


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES