3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Escenes Líriques · Conservatori del Liceu

Escenes Líriques · Conservatori del Liceu

  • Conservatori Liceu - Barcelona
5€
-50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La història del Conservatori Liceu està íntimament lligada al cant i a l'òpera, i aquesta relació és avui més vigent que mai: cada any, Escenes Líriques us ofereix l'oportunitat d'apropar-vos als nous talents de la lírica que es formen al Conservatori Liceu a través de la tradicional presentació en concert del resultat d'aquest taller únic, que permet als joves cantants desenvolupar-se en un context professional a la vegada que ofereix al públic una vetllada lírica d'alt nivell.

Fragments d'òperes, de sarsueles i del repertori clàssic del belcanto amb una petita però cuidada posada en escena, ens acompanyen cada any en una vetllada de gran èxit.

En aquesta ocasió, els alumnes del departament de cant, interpretaran el programa ¿Widerspiegeln. Enmirallant-nos en Mozart" amb l'acompanyament de l'Orquestra Conservatori Liceu sota la direcció escènica d'Anna Ponces i la direcció musical de Manel Valdivieso.

El Liceu Jove es presenta com una proposta musical molt atractiva que contribueix a que els alumnes es preparin plenament per al seu salt al món professional mentre estan en el seu període de formació. Proporciona també una gran oportunitat als amants de la música de la ciutat per accedir a repertoris de gran interès i múltiples formats (des de la intimitat de la música de cambra fins al gran format de les produccions simfòniques i operístiques), així com amb una gran varietat estilística (des de grans obres líriques fins al repertori contemporani i de nova creació, passant pel jazz i la música moderna).

Gràcies al mecenatge de la Fundació ¿la Caixa", el públic pot accedir a una gran oferta musical en un magnífic espai, l'Auditori Conservatori Liceu, un espai localitzat al cor del barri del Raval de la ciutat de Barcelona, plenament consolidat i reconegut com un dels millors del seu tipus en el nostre país.

Tu hi poses la Música, Nosaltres et portem a l'escenari!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

C/Nou de la Rambla, 88
08001 - Barcelona

Conservatori Liceu
C/Nou de la Rambla, 88, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX