3/5
Sense recomanacions Interessa a  
De Simba a Kiara · El tribut al Rei Lleó

De Simba a Kiara · El tribut al Rei Lleó

  • 7 de maig
  • L'Auditori de Cornellà - Cornellà de Llobregat
16€
14€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'Auditori obre les portes al gran públic per rebre un dels musicals més exitosos dels últims anys: De Simba a Kiara, el tribut a la inoblidable història del Rei Lleó a càrrec de la Cia. Onbeat.

Hi ha pel·lícules i cançons que han passat a la història i que atrauen la curiositat de tota mena d'espectadors arreu del món. És el cas del Rei Lleó, que després de més de 20 anys de l'estrena de la primera pel·lícula segueix captivant el gran públic gràcies a les diferents produccions musicals que s'han fet a diferents països.

El musical es va estrenar per primera vegada als Estats Units i és actualment el cinquè espectacle de més llarga durada a la història de Broadway. A Londres, es va representar per primera vegada al Lyceum Theatre el 1999 i encara continua formant part de la seva programació. A Madrid és el musical més vist, amb representacions durant més d'11 anys, i és l'espectacle líder a la Gran Via madrilenya.

Veniu a gaudir per primera vegada de la versió en català del musical que ha commogut el món durant anys amb espectaculars veus en directe, atractives coreografies i una gran posada en escena. A més, podreu escoltar cançons del Rei Lleó 1, 2 i 3, algunes mai cantades a Espanya. No us ho perdeu!

FITXA TÈCNICA

Durada1 hora i 20 minuts

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà de Llobregat

L'Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 7 de maig

Horari: A les 17h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX