3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
31 FAM + Doble & Hugsound · Strenes
31 FAM + Doble & Hugsound · Strenes

31 FAM + Doble & Hugsound · Strenes

  • Divendres 14 d'abril
  • La Mirona - Salt
Des de 15€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

31 FAM és un grup de Sabadell format per sis membres, Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA y Bandam. La seva música és un còctel de trap, dancehall, funk i R&B i lletres cantades en català, castellà i anglès. Van debutar discogràficament l'any 2019 amb el disc Tretze on hi ha ¿Valentina", que ja supera els dotze milions de reproduccions. Un any més tard van publicar el seu segon disc, Valhalla Vol.1, i al 2021, va veure la llum Jetlag, que comptava amb col·laboracions de Teuma Thug i Lildami. A principis de 2023, 31 FAM publicaran el seu tercer disc, del que ja han avançat les cançons ¿Wan Tun", un reggaeton potentíssim, i el trap amb sonoritats electròniques, "X2 Real".

DOBLE & HUGSOUND 

Projecte gironí de música urbana. Naveguen entre el pop, el rap, el dancehall, la música negra o els ritmes més funk/disco.

Es caracteritza per la seva versatilitat de gèneres musicals que no deixa de sorprendren's.

La seva discografia es remunta a l'any 2019 amb el seu àlbum debut "Livin' the Hug Life", en què experimenten amb el Hip Hop i el Lofi, innovant dins del gènere. El 2020, en ple confinament, llancen el seu següent experiment en forma d'E.P. anomenant "Comercial Shit", amb sons i gèneres que ens recorden a l'Amèrica més trap i electrònica del moment.

El 2021 trenquen esquemes una vegada més amb l'E.P. "Potser" ambtemes com "Què Hi Fas" que desperten l'interès mitjana Catalunya.

Aquest 2023 el duet té preparada una gira de presentació del nou àlbum ¿Vida Lenta" format per deu tracks que naveguen entre el pop, el trap, el dancehall, la música negra o els ritmes més discs que seguiran trencant esquemes, una vegada més.

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

C/Amnistia Internacional s/n
17190 - Salt

La Mirona
C/Amnistia Internacional s/n, 17190 Salt

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX