3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Brighton 64 · Invitacions

Brighton 64 · Invitacions

  • Sala Sarau 08911 - Badalona
18€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Aquest grup barceloní, possiblement el màxim estendard del moviment mod a la ciutat durant els anys vuitanta, ha tornat després d'un llarg període d'inactivitat i ho celebra amb una gira de reunió i un nou disc sota el braç. El disc en qüestió es diu 'Más de lo mismo' i es llança just quan la banda compleix quaranta anys de (intermitent) activitat.

Conté noves versions d'alguns temes prèviament publicats de la pròpia banda i que van tenir força èxit en cercles minoritaris, i dos temes inèdits: 'Al final del huracan' i 'La guitarra es mi fusil'. A la producció, a més, compten amb un valor segur: el productor Paco Loco. De tot això se n'alegren els que al seu moment, a la dècada dels vuitanta, van gaudir de temes tan agradables com 'La casa de la bomba' o d'aquesta revisió tan estupenda que van fer de 'La cançó del treball' i que ells van rebatejar com 'Bola y cadena'. Al seu moment van gravar quatre discos que van tenir un èxit moderat. Segurament aquesta manca de repercussió els va portar a separar-se l'any 1987, després de sis de carrera. Tot i que això no va ser el final perquè, segons ells mateixos reconeixen, de tant en tant sentien ganes de tocar les cançons.

Així que els germans Albert i Ricky Gil, Tino Peralbo i Jordi Fontich es van posar de nou a la tasca el 1994 per tocar amb altres il·lustres mods com Els Flechazos, Negativos o Kamembert. Una reunió que no va tenir continuïtat. Tot i això, el cuquet els va tornar a picar el 2001, van participar al Purple Week Festival i fins i tot van gravar un disc en directe, i després van tornar a retirar-se a les seves casernes d'hivern... per tornar el 2018. Ara, confirmant la teoria de l'etern retorn, reprenen l'activitat i es comprometen a ser respectuosos amb el seu cançoner, però alhora també planegen que sigui una reunió més duradora i que es plasmi en l'enregistrament de noves cançons.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/ Ramon Martí Alsina, 32
08911 - Badalona

Sala Sarau 08911
C/ Ramon Martí Alsina, 32, 08911 Badalona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les teves invitacions a través del web del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX