3/5
Sense recomanacions Interessa a  
MISCHA MAISKY · SUITES DE BACH (II) · ESPECIAL BLACKFRIDAY

MISCHA MAISKY · SUITES DE BACH (II) · ESPECIAL BLACKFRIDAY

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
exlcusiu
-40%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

MONUMENT MUSICAL

La temporada passada, Misha Maisky ens va impressionar amb la seva interpretació del Concert per a violoncel de Dvo¿ák. En acabar el concert vam reconvidar-lo per interpretar davant del nostre públic, i en recital, un dels monuments musicals del nostre patrimoni, les Suites per a violoncel de Bach.

__________________________________________________________________________________________

El misteri segueix vigent: perquè Bach va escriure les sis Suites per a violoncel? D'on va treure la idea? Cap altre compositor de l'època va escriure res de semblant dedicat al violoncel, un instrument que encara havia de fer un llarg camí fins a ser considerat un instrument solista. Perquè no en va tenir prou de fer-ne una de Suite, o dues, o tres? En va fer sis! No es tracta d'obres menors, ni de treballs de recerca, ni d'apunts esporàdics.

Les Suites per a violoncel són obres majestuoses, imponents, treballades amb cura i dedicació, arquitectònicament impecables. Gràcies a la redescoberta d'aquestes obres a principis del segle XX, impulsada per Pau Casals, avui dia, qualsevol bon violoncel·lista toca les suites de Bach. Però tocar-ne tres en un mateix recital només està a l'abast dels elegits. La màxima dificultat en la interpretació d'aquestes obres -salvant l'apartat tècnic- està en comprendre-les de forma global, unitària. La clau està en fer una proposta interpretativa que no les presenti de forma trossejada, sinó que mantingui la coherència al llarg de tota la col·lecció. Mischa Maisky va enregistrar-ne la integral l'any 1985 i des d'aleshores n'ha dut la seva versió arreu del món. Amb 74 anys acabats de fer, Maisky és un autèntic mite vivent.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX