3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Guillem Gisbert - Portal blau 2024

Guillem Gisbert - Portal blau 2024

  • Diumenge 11 d'agost de 2024
  • Fòrum Romà - Empúries
30€
-15%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Després de quinze anys ininterromputs de pop impecable amb Manel, Guillem Gisbert enceta un nou projecte en solitari. Amb Balla la masurca!, Gisbert es consolida com un dels grans compositors de la seva generació, oferint onze temes d'altíssima qualitat i unes lletres exquisides a l'abast de pocs. Gisbert manté la cançó com a eix central de la seva obra, explorant-ne cada racó i palpant els marges amb una combinació d'ambició, elegància i eclecticisme que el defineixen com a artista.  El talentós artista barceloní demostra un coneixement profund de la música popular, reinventant-la amb el seu toc personal i fusionant-la amb diversos estils amb una naturalitat envejable: des del pop contemporani més introspectiu fins al folk narratiu, passant per la grandiositat de la cançó orquestral del segle XX i les influències de la música urbana.

Guillem Gisbert presentarà el seu treball l`11 d'agost al Fòrum romà d'Empúries, que tancarà la dissetena edició del Festival Portalblau de l'Escala.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Guillem Gisbert (veu i guitarra) Jordi Casadesús (baix i sintetitzadors) Arnau Grabolosa (guitarra i teclats) i Glòria Maurel (bateria)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Diumenge 11 d'agost de 2024

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C/ Puig i Cadafalch s/n
17130 - Empúries

Fòrum Romà
C/ Puig i Cadafalch s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX