3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA · TEMPORADA 2024
FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA · TEMPORADA 2024
FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA · TEMPORADA 2024
FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA · TEMPORADA 2024

FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA · TEMPORADA 2024

  • Avantatge permanent
  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
diversos
FINS A -20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

HARMONIA EN EXPANSIÓ

Us donem la benvinguda a la 13a Temporada de la Franz Schubert Filharmonia al Palau de la Música Catalana. Una temporada on celebrarem el gran repertori simfònic des de Bach fins a Mahler, passant per Mozart, Farrenc, Beethoven o Schubert i que ens permetrà gaudir en directe d'obres magistrals com la monumental Cinquena Simfonia de Mahler, L'Emperador de Beethoven, el Doble de Brahms o el Rèquiem de Fauré.

També comptarem amb la participació de destacades batutes com Laurence Equilbey, Ton Koopman i Carlos Miguel Prieto que, juntament amb el nostre director titular i artístic, Tomàs Grau, es posaran al capdavant de la Franz Schubert Filharmonia per oferir-nos el millor de la música simfònica.

A més, tornarem a viure el debut a la nostra orquestra de solistes excepcionals com Maxim Vengerov o Daishin Kashimoto i tindrem el plaer de retrobar-nos de nou amb artistes tan estimades per a nosaltres com la soprano Núria Rial, la violinista Alexandra Soumm o la pianista Elisabeth Leonskaja, que presentarà un recital extraordinari amb les exigents últimes sonates per a piano de Mozart, Schubert i Beethoven.

Una temporada que sota el lema `Harmonia en expansió' celebrarà els principis d'excel·lència que han guiat la nostra orquestra des dels seus inicis, projectant-los al futur i compartint l'amor per la música amb tota la nostra audiència.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Avantatge permanent

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX