3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Viatge a Istambul amb grup amb la revista "Cuina"
Viatge a Istambul amb grup amb la revista "Cuina"

Viatge a Istambul amb grup amb la revista "Cuina"

  • De l'11 al 14 d'octubre del 2024
  • Istambul
1745€
1745
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

La revista CUINA i TARANNÀ VIATGES AMB SENTIT organitzen conjuntament, del 11 al 14 d'octubre, un viatge exclusiu en grup a Istanbul.

Submergeix-te en una experiència gastronòmica única que et portarà a descobrir els sabors vibrants i les delícies culinàries que han encantat paladars durant segles a la intersecció de dos continents: Europa i Àsia.

Istanbul, amb la seva rica història i diversitat cultural, no és només un tresor arquitectònic, sinó també un paradís per als amants del bon menjar. Des dels aromàtics basars fins a les petites parades de carrer, cada racó d'aquesta ciutat explica una història a través dels seus plats.

Prepara't per assaborir les barreges exquisides d'espècies, els dolços temptadors i els plats tradicionals que reflecteixen la fusió de tradicions otomanes i orientals.

Aquest viatge gastronòmic us convida a explorar els secrets culinaris d'Istanbul, on cada mos és una finestra oberta a la rica herència gastronòmica d'aquesta ciutat màgica. Deixa't portar per les aromes embriagadores i els sabors inoblidables mentre et submergeixes en la deliciosa diversitat de la seva cuina.

El viatge tindrà un equip de guies d'excepció: l'editora de la revista CUINA, Anna Llacher, o la directora de CUINA, la periodista Judith Càlix.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Sortida: 11 d'octubre de 2024
Durada: 4 dies
Grup mínim: 20 persones
Grup màxim: 20 persones


PUNTS FORTS DEL VIATGE
Complet viatge de 4 dies i 3 nits al mes de OCTUBRE, amb tot inclòs.
Viatge gastro cultural organitzat amb la col·laboració de CUINA.
Acompanyament de l'editora de la revista CUINA, Anna Llacher, o la directora, la periodista Judith Càlix.
Visita de a la ciutat d'Istanbul
Pensió completa per degustar la cuina turca
Curs de cuina tradicional


RESUM DEL VIATGE
DIA 1 // 11 DE OCTUBRE: BARCELONA ¿ ISTANBUL
DIA 2 // 12 DE OCTUBRE: ISTANBUL
DIA 3 // 13 DE OCTUBRE: ISTANBUL
DIA 4 // 14 DE OCTUBRE: ISTANBUL ¿ BARCELONA

ITINERARI
(E) ESMORZAR (D) DINAR (S) SOPAR

DIA 1 // 11 DE OCTUBRE: BARCELONA ¿ ISTANBUL (-, -, S)
Sortida en vol internacional destinació Istanbul. Arribada i trasllat al hotel.
Per la tarda farem una passejada per la ciutat antiga per començar a impregnar-nos de la vida, color i olors de la ciutat.
Sopar a Deraliye Restaurant de cuina Otomana.
La cuina otomana és la tradició culinària que es va desenvolupar a l'Imperi Otomà, que va existir des del segle XIII fins a principis del segle XX. Aquesta herència gastronòmica rica és el resultat de la fusió de diverses influències culturals i geogràfiques a causa de l'extensió de l'imperi que abastava parts d'Europa, Àsia i Àfrica.
Allotjament.


DIA 2 // 12 DE OCTUBRE: ISTANBUL (E, D, S)
Esmorzar.
La jornada comença amb una immersió a la majestuositat històrica d'Istanbul en visitar tres llocs emblemàtics: Santa Sofia, l'Hipòdrom Romà i la impressionant Mesquita Blava. Santa Sofia, amb la seva arquitectura imponent, us submergirà en la riquesa cultural de l'antiga Constantinoble. A l'Hipòdrom Romà, podràs admirar obeliscs i columnes que testifiquen la grandesa del passat. La Mesquita Blava, amb les seves cúpules i minarets, t'embolcallarà en una atmosfera de serenor i espiritualitat.
Després d'aquest matí ple d'història, el dinar us espera a Durumcu Mustafa, un autèntic tresor de menjar local i street food. En aquest lloc, delectaràs el teu paladar amb sabors autèntics i frescos que capturen l'essència de la cuina turca. Des de kebabs fins a dürüms, cada mos et submergirà en l'autenticitat del menjar de carrer d'Istanbul.

La tarda continua explorant els socs més vibrants de la ciutat: el Gran Basar i el Mercat d¿Espècies. Aquí, et perdràs entre carrerons plens de colors i aromes. Gaudireu d'una degustació de Turkish Delight, explorareu les diverses espècies que perfumen l'aire i experimentareu una varietat de tes turcs que us transportaran a la rica tradició de la cultura del te a Turquia.
Per sopar, et submergiràs en la delícia que és el Doner Kebap, una veritable delícia turca que combina carn rostida, pa de pita i salses irresistibles. L'autenticitat i la frescor dels ingredients garanteixen una experiència culinària inoblidable. Allotjament.

DIA 3 // 13 DE OCTUBRE: ISTANBUL (E, D, S)
Esmorzar.
La jornada continua amb una experiència única quan s'embarca en un creuer pel Bòsfor, l'estret que divideix Europa i Àsia. Mentre navegues per les aigües que connecten dos continents, gaudiràs de vistes panoràmiques dels paisatges impressionants d'Istanbul, incloent-hi els icònics palaus, mesquites i ponts.
Després de la travessia, la tarda s'endinsa al cor de la cuina turca amb una classe de cuina, on aprendreu a preparar plats autèntics de la mà d'experts locals, a l'Academia de les Arts Culinaries d'Istanbul. L'experiència culminarà amb un dinar que consistirà en allò cuinat durant la classe, brindant-te l'oportunitat d'assaborir les teves pròpies creacions i submergir-te encara més en la riquesa de la gastronomia turca.

Posteriorment, explorareu l'encantador barri de Karakoy, conegut per la seva arquitectura eclèctica i els seus vibrants carrers plens de botigues i cafeteries modernes. La següent parada et portarà a Karakoy Gulluoglu, una autèntica joia culinària que ha estat servint el millor baklava d'Istanbul des del 1843. Aquí, tindràs l'oportunitat de degustar aquestes delicioses postres turques juntament amb un reconfortant cafè turc. Continuant amb l'exploració de la ciutat, us submergireu al bullicioso carrer Istiklal, agafant el Tunel, el metro més antic d'Europa després del de Londres. Aquest carrer animat és famós per les botigues, restaurants i l'energia vibrant que el caracteritza. La jornada culmina amb la visita a la imponent Torre Galata, que ofereix vistes panoràmiques de la ciutat des de la plataforma d'observació. Després, el sopar us espera a la zona, on gaudireu d'un menú que inclourà plats típics de la gastronomia turca, com el Kokoreç, musclos farcits amb arròs, verat i Dolma, una deliciosa combinació de vegetals i fulles de parra farcides de carn i /o verdures.

DIA 4 // 14 DE OCTUBRE: ISTANBUL ¿ BARCELONA (E, -, -)
Esmorzar
Començarem el dia explorant la majestuosa Cisterna Yerebatan, també coneguda com la Cisterna de Basílica. Aquesta impressionant estructura subterrània va ser construïda al segle VI durant el regnat de l'emperador bizantí Justinià I. Et sorprendrà la seva atmosfera mística i les files de columnes que sostenen el sostre de volta. No t'oblidis de cercar la famosa columna de les llàgrimes.
Després d'explorar la cisterna, ens dirigirem cap als encantadors barris de Fener & Balat. Aquí, per sumergir-nos en la rica història i l'atmosfera vibrant d'Istanbul. Passejarem pels estrets carrers empedrats, admirarem l'arquitectura acolorida i descobrirem la vida quotidiana dels residents locals.

Temps lliure fins a l'hora indicada trasllat a l'aeroport i vol de tornada. Fi dels nostres serveis.


PREU DETALLAT
PREU PER PERSONA PER A SUBSCRIPTORS CUINA EN HABITACIÓ DOBLE: 1.695 EUROS
PREU PER PERSONA PER A NO SUBSCRIPTORS EN HABITACIÓ DOBLE: 1.745 EUROS

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 198 EUROS

*Per més informació del viatge entrar a la web: https://www.taranna.com/viatge-istanbul-grup-amb-la-revista-cuina/

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

De l'11 al 14 d'octubre del 2024

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX