3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC)

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC)

  • De dimarts a diumenge
  • MNACTEC - Terrassa
6€
2X1
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya  és un museu dedicat a difondre el coneixement i el patrimoni científic, tècnic i industrial, fent atenció especial a la seva incidència social.

Conserva els testimonis materials més importants de l'enginy tècnic de la humanitat, així com dels objectes més rellevants inventats o fabricats a Catalunya.

La seu del MNACTEC està ubicada en un dels edificis més destacats del Modernisme industrial català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover. Es tracta d'una antiga fàbrica tèxtil de Terrassa, dissenyada per l'arquitecte Lluís Muncunill i construïda entre 1907 i 1908.

La nau principal de l'antiga fàbrica acull les exposicions dedicades a la indústria tèxtil, el transport, l'evolució de la informàtica, la industrialització i l'energia. A la planta soterrani es poden visitar les carboneres, la xemeneia, les calderes i la màquina de vapor de l'antiga fàbrica, dos espais de descoberta adreçats al públic infantil i un espai que presenta propostes que vinculen les arts creatives amb la ciència i la tecnologia.


 

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

De dimarts a diumenge

ADREÇA

Rambla d'Ègara 270
08221 - Terrassa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Per gaudir de la promoció, podeu fer-ho comprant l'entrada directament a la recepció del Museu o a través de la plataforma de venda d'entrades en línia del MNACTEC, seleccionant l'opció Entrada general per al dia escollit i indicant el codi de promoció TR3SC en el camp corresponent. En tots dos casos caldrà presentar a recepció el carnet de soci/a del TRESC perquè la promoció es faci efectiva.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX