3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Maridatge Enomusical #MMVV24
Maridatge Enomusical #MMVV24

Maridatge Enomusical #MMVV24

  • Dissabte 21 de setembre | 12:30h
  • Teatre Orfeó de Vic - Vic
exclusiu
8€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

MARIDATGE ENOMUSICAL AMB VINS DO CATALUNYA I EMBOTITS PLANA DE VIC

**ARTISTES CONVIDATS: GUILLEM RAMISA + ELLE LEÓN + PATRICIA ATZUR**

Dissabte 21 de setembre de 12:30h a 14:00h, a l'Orfeó de Vic.

Si una cançó et recorda a una pel·lícula, per què no hauria de recordar-te a un vi? Ens agrada fer-te jugar amb els sentits i en aquesta ocasió volem que treballis l'oïda i el gust! Perquè, si beure un vi i escoltar música ja són moments especials per si mateixos, imagina't fer-ho alhora i amb música en directe amb alguns dels artistes de l'escena musical del moment.

Un sommelier especialitzat guiarà un tast de 3 vins de 3 cellers de la Denominació d'Origen CATALUNYA maridats amb les cançons de 3 artistes catalans que tindrem l'honor de poder escoltar en directe. Gaudirem així d'un recorregut sensorial per la Catalunya vitivinícola.

Per acompanyar el vi, també s'oferirà un tast de productes de l'Agrobotiga el Rebost Pagès de la Cooperativa Plana de Vic.

*PLACES MOLT LIMITADES FINS A EXHAURIR EXISTÈNCIES

 

GUILLEM RAMISA

Guillem Ramisa és un polifacètic cantant i poeta de Roda de Ter que aborda les emocions des d'un univers particular, sensible i proper. En directe s'acompanya d'una banda de luxe formada per Ferran Isern, Martí González i Èlia Gimeno. Amb ells dona forma a unes cançons que beuen de branques diverses com el folk, el reggae o el rock.

El recorregut en solitari de Guillem Ramisa comença el 2015 amb "Aquest sol hi és per tots" (RGB Suports). Un any més tard publica "Ànima de corall" juntament amb Oques Grasses, i al 2017 apareix l'EP "Bondat senzilla" (RGB Suports), que reafirma la proposta i aporta nous colors a la seva música. A finals del 2019 publica el seu tercer treball en solitari, "Ens enfilarem enlaire" (Halley Supernova), que segueix el camí dels anteriors però més complet i més sòlid. Un pas ferm endavant que obre nous camins i sonoritats.

Al 2021 continua la producció musical amb la publicació de tres singles nous, "Volant" (Halley Supernova), una versió del clàssic de La Troba Kung-Fú. "D'on ve la sort?" (Halley Supernova), una balada delicada i profunda, i "Si et veig plorar" (Halley Supernova) una cançó de ruptura, dura i emocional.

ELLE LEÓN

Elle León ens dibuixa emocions plàcides i alhora punyents amb la seva veu i ens embolcalla amb unes melodies que ens fan sentir com si de cop només aquest moment importés. Després de publicar el seu EP debut `Heart to Hearts' (2020, Punto G Label), que la va portar a tocar per Barcelona i Irlanda, aquest 2022 torna plena d'inspiració per a presentar el seu primer LP "The Musical" (El Jardí Amagat/Bankrobber).

En aquest disc, l'artista pren inspiració i referències no només musicals, sinó del teatre i la poesia per mostrar les seves cartes mostrant una Elle León més brillant, felina i confiada, que ens fa ballar amb tornades addictives i arranjaments instrumentals fets amb bon gust. El pop en la seva versió més elegant, més charming.

PATRICIA ATZUR

Talentosa guitarrista i jove compositora de folk intimista i personal que, recent tornada de Londres amb el seu primer EP, "Seasons" (Au! Records, 2021), ja va encisar la crítica i el públic. L'ingredient principal de la seva música es "el folk anglosaxó a mig camí entre l'Anglaterra de Nick Drake i el Laurel Canyon californià de Joni Mitchell o Crosby, Stills & Nash" (Esteban González, A., Free Rockin', 2023). Tot i així, la seva música combina una varietat d'influències i estils que ha acabat creant el seu propi univers ''dream folk" o ''folk oníric", perfectament encapsulat al seu àlbum debut ''Quiet Room" (Au! Records, 2023). El 2020, les cançons del seu EP debut li van otorgar el premi del jurat del concurs "Portautors" 2020, que va marcar l'inici del seu pas pels escenaris catalans (Festival Accents, Festival Altacústic, Festival MUD, ALMA Festival)., peninsulars (Madrid, València, Saragossa, Màlaga) i anglesos (Londres, Gal·les).

 

VINS DE LA DO CATALUNYA

 

El vi i la vinya han format part de la nostra vida diària, del nostre paisatge, de la nostra dieta mediterrània, de la nostra cultura i dels nostres moments de celebració. La Denominació d'Origen (DO) Catalunya hereta aquesta tradició vitivinícola i garanteix la qualitat i l'origen proper del seus vins emparats, de marcat caràcter mediterrani. Sempre que trobis aquest segell, la qualitat i l'origen del vi que has triat estaran garantits. Trobar-ho serà molt senzill ja que la DO Catalunya representa més del 50% del vi català amb Denominació d'Origen.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 21 de setembre, 12:30h

CATEGORIES

Concerts    Concerts TRESC

ADREÇA

C. ST PERE, 7
08500 - Vic

Teatre Orfeó de Vic
C. ST PERE, 7, 08500 Vic

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*PLACES LIMITADES FINS A COMPLETAR L'AFORAMENT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo