3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sitges 2024. Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Sitges 2024. Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

  • Del 3 al 13 d'octubre
  • Sitges - Sitges
10,50€
10%
PROPERAMENT
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
MÉS INFORMACIÓ

DESCRIPCIÓ

Els últims treballs de Steven Soderbergh, Coralie Fargeat, Alexandre Aja, Asif Kapadia, Natalia Erika James, Adam Elliot, Bertrand Mandico, Pupi Avati i molts més es podran gaudir a les nostres sales. Queda menys d'un mes per a l'inici del SITGES ¿ Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i sabem que els nervis estan a flor de pell. Avui, finalment, acaba l'espera. Us portem una llarga bateria de noms i títols, irresistibles per a qualsevol fan del gènere, entre els quals podreu trobar les pel·lícules de terror, ciència-ficció i fantàstic més esperades de l'any.


L'actor Geoffrey Rush, millor conegut com el capità Barbossa a la saga Pirates del Carib, serà guardonat amb el Gran Premi Honorífic d'aquesta edició del festival. Guanyador d'un Oscar al Millor Actor per Shine i dos BAFTAs al Millor Actor Secundari per El discurso del rey i Elizabeth: La edad de oro, l'intèrpret australià també ha abraçat el cinema de gènere en pel·lícules com Dioses de Egipto, Mystery Men o House on Haunted Hill (1999). L'actor vindrà al Festival, on també es projectarà la seva última pel·lícula, The Rule of Jenny Pen, com a part de la Secció Oficial a Competició.

I si necessitaves alguna altra excusa per a passar-te per Sitges, tenim una exclusiva per als fidels lectors d'aquesta newsletter: Per a celebrar el premi a Mike Flanagan, V/H/S Beyond (2024) i Hush (2016) podran veure's en aquesta edició del festival!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 3 al 13 d'octubre

CATEGORIES

Cinema    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tresc

Sitges

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 3 al 13 d'octubre

Horari: Consulta la programació

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del Tresc

*** Descompte disponible a partir del dijous 19 de setembre a les 13h


*Els descomptes no són acumulables. Les sessions d'Inauguració i Cloenda, despertador, butaca numerada preferent i els abonaments i packs no admeten descomptes.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX