3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Mar i cel
Mar i cel

Mar i cel

  • Del 30 d'octubre de 2024 al 27 de març de 2025
  • Teatre Victòria - Barcelona
DES DE
42€
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Dagoll Dagom celebra els 50 anys de trajectòria i el seu comiat definitiu dels escenaris amb una nova reposició del musical més emblemàtic de Catalunya: Mar i Cel. Un musical basat en l'obra d'Àngel Guimerà, amb música d'Albert Guinovart i text de Xavier Bru de Sala.

Mar i Cel s'ha representat en tres ocasions (1988, 2004 i 2014) i l'han vist més d'un milió de persones. Aquest 2024, torna l'espectacle mantenint la mateixa ànima original per última vegada.

Sinopsi

Mar i Cel explica la història d'uns pirates i cristians tancats dins d'un vaixell perdut enmig del mar. Un musical sobre la intolerància i la incomprensió entre dos mons: orient i occident. Dues religions eternament enfrontades. Una bella història d'amor impossible entre una noia cristiana i un corsari morisc. Una història amb innombrables paral·lelismes amb el món en què vivim. Un musical basat en la pirateria de la Mediterrània del segle XVII i en l'expulsió del regne d'Espanya de 300.000 moriscos decretada per Felip III l'any 1609.

FITXA TÈCNICA

AutoriaÀngel Guimerà
DireccióAnna Rosa Cisquella Miquel Periel
Durada2 i mitja amb entreacte inclòs
IdiomaCatalà
Intèrprets:Jordi Garreta Alexia Pascual Abel García Albert Gràcia Berta Luna Xavi Fernández Eloi Gómez Clara Renom Sergio Escribano Candela Díaz Esteve Roig Cisco Cruz Albert Mora Anna Alborch Bittor Fernández Estel Aparicio Carme Giner Biel Llongueras Guillem Ripoll Guillem Fole

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 30 d'octubre de 2024 al 27 de març de 2025

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

Av. Paral.lel, 67
08004 - Barcelona

Teatre Victòria
Av. Paral.lel, 67, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX