COMPARTEIX

Notícies
4 DE SETEMBRE DEL 2018 per Elisabeth Parra

Després dels dies festivals, tardes senceres a la platja o la piscina, o descobrint món; els dies d'agost queden enrere i amb ells, les vacances d'estiu...  Però això també té el seu costat positiu, això vol dir que s'apropa setembre, quan la calor sufocant afluixa, torna la rutina i també arriben algunes de les estrenes de cinema més esperades de la tardor! Et portem un recull de 15 pel·lícules de gèneres ben diversos: terror, drama, fantasia, animació... és a dir, de tots colors perquè puguis gaudir del millor cinema, ja sigui sol/a, amb els teus amics o en família!

 

 'La Monja' · Terror

'La Monja' · Terror

Quan una jove monja de clausura se suïcida en una abadia a Romania, envien al Pare Burke (Demián Bichir), un sacerdot amb un passat vinculat als encanteris, a investigar en nom del Vaticà. Una recerca en la qual, a banda d'arriscar la seva pròpia vida, també posarà en risc la seva fe i, fins i tot, la seva ànima. A 'La Monja', el sacerdot s’enfrontarà a una força malèfica, l’entitat demoníaca Valak que pren la mateixa forma de monja, que anteriorment ja va horroritzar als espectadors a ‘Expediente Warren: El Caso Enfield’ l'any 2016.

Arriba als cinemes el 7 de setembre.

 'Un océano entre nosotros' · Drama

'Un océano entre nosotros' · Drama

El guanyador d’un premi Oscar per la pel·lícula ‘La Teoria del Todo’James Marsh, torna a portar al cinema una història real al seu nou film: ‘Un océano entre nosotros’.  L’any 1968 el navegant aficionat Donald Crowhusrt (Colin Firth) s’imposa un objectiu èpic: guanyar la 'Sunday Times Golden Globe Race' fent la volta al món en el seu veler, en solitari i sense escales. A terra, deixa a la seva dona Claire (Rachel Weisz), la seva principal defensora, que com ell s’enfronta en solitari a una altra aventura: seguir endavant amb els seus fills i sense l’amor de la seva vida. Mentre Claire es manté ferma a la seva llar, Donald continua la seva carrera a alta mar malgrat els múltiples obstacles.

Arriba als cinemes el 7 de setembre.

 'Todos lo saben' · Drama, suspens

'Todos lo saben' · Drama, suspens

Laura (Penélope Cruz) viatja al seu poble natal a Espanya per celebrar el casament de la seva germana (Inma Cuesta). Durant la festa, Laura es trobarà el seu ex (Javier Bardem) amb la seva parella actual. De cop i volta, es produirà un fet que canviarà dràsticament les seves vides. Protagonitzada també per Ricardo Darín, juntament amb Cruz i Bardem, 'Todos lo saben' podria convertir-se en un dels millors films de suspens dels últims anys. 

Arriba als cinemes el 14 setembre.

  'Johnny English: de nuevo en acción' · Acció, comèdia

'Johnny English: de nuevo en acción' · Acció, comèdia

Aquest setembre arriba una nova aventura del peculiar agent 'Johnny English'. En aquest nou film de la saga, l'agent encarnat per Rowan Atkinson és l'última esperança per als serveis secrets britànics que s'enfronten a un ciber atac que ha revelat la identitat de tots els agents d'incògnit de Gran Bretanya. En veure's fora de la seva plàcida vida de jubilat, English es llança sense contemplacions a la cerca del hacker que ho va plantejar tot. Aquest heroi o més ben dit, antiheroi, un home de poques habilitats i mètodes analògics, haurà de superar els reptes que planteja la tecnologia moderna perquè la seva missió es converteixi en un veritable èxit.

Arriba als cinemes el 21 de setembre.

 'Robin Hood' · Aventures

'Robin Hood' · Aventures

Una nova i dinàmica versió de les aventures del mític heroi que, juntament amb un grup de proscrits, es va revoltar contra la corrupta corona anglesa. Aquesta nova adaptació de 'Robin Hood', protagonitzada per Taron Egerton, promet una emocionant aventura repleta d'acció, espectaculars escenes de lluita i un romanç atemporal.

Arriba als cinemes el 21 de setembre.

 'Cambio de reinas' · Drama

'Cambio de reinas' · Drama

Després d'anys de guerra entre França i Espanya, els dos països han quedat molt debilitats. Felip d'Orleans, regent de França, posa en marxa un pla per consolidar la pau entre les dues nacions: casar la seva filla de 12 anys, la senyoreta Montpensier, amb l'hereu del tron espanyol; i a Lluís XV, futur Rei de França amb Maria Victoria, de 4 anys i Infanta d'Espanya. Un film que ens mostra com un adolescent i una nena es veuran atrapats en una xarxa d'aliances, traïcions i jocs de poder.

Arriba als cinemes el 28 de setembre.

 'Smallfoot' · Animació

'Smallfoot' · Animació

'Smallfoot' ens porta un nou gir a la llegenda de 'Bigfoot' en aquest film en què el jove i llest Yeti es troba amb alguna cosa que pensava que no existia: un ésser humà. La descoberta d'aquest 'humà' el porta a la fama i li facilita l'oportunitat d'aconseguir la noia dels seus somnis. Però tot plegat acaba provocant una commoció en la senzilla comunitat de Yetis que es pregunten quines altres coses poden existir més enllà del seu indret nevat. Una història per a tota la família que parla de l'amistat, el valor i l'alegria del descobriment.

Arriba als cinemes el 5 d'octubre.

 'First Man' · El primer hombre · Drama

'First Man' · El primer hombre · Drama

Ryan Gosling protagonitza el 'Primer Home', la fascinant història de la missió de la NASA que va portar al primer home a la lluna. Una pel·lícula que es centra en Neil Armstrong i el període comprès entre els anys 1961 i 1969. Un relat visceral en primera persona, basat en la novel·la de James R. Hansen, que explora el sacrifici i el preu que va representar, tant per a Armstrong com pels Estats Units, una de les missions més perilloses de la història.

Arriba als cinemes l'11 d'octubre.

 

 'Ha nacido una estrella' · Drama musical

'Ha nacido una estrella' · Drama musical

En aquesta nova versió de la tràgica història d'amor, Bradley Cooper interpreta a Jackson Maine, un músic veterà que s'enamora d'Ally (Lady Gaga), una artista en dificultats. Ella està a punt de donar-se per vençuda del somni de triomfar com a cantant... Fins que Jack l'anima perquè aconsegueixi fer el que sempre ha desitjat. Però, a la vegada que la carrera d'Ally decau, les relacions personals entre ells s'enfonsen i, a més, ell ha d'enfrontar-se als seus propis dimonis.

Arriba als cinemes l'11 d'octubre.

 

 'Mowgli' · Drama

'Mowgli' · Drama

El film d'Andy Serkis ens porta una nova adaptació més fosca del conegut 'Llibre de la selva', sobre la història de 'Mowgli', un nen criat i educat amb una família de llops a la selva de l'Índia. Mentre aprèn les regles, sovint complicades, de la jungla i sota la tutela d'un ós anomenat Baloo i una pantera anomenada Bagheera, el nen arriba a ser acceptat pels animals de la jungla com un més d'ells. M'wgli haurà de fer front a molts perills, com el d'encarar-se als seus orígens humans.

Arriba als cinemes el 19 d'octubre.

 'Millenium: Lo que no te mata te hace más fuerte' · 'Thriller', drama

'Millenium: Lo que no te mata te hace más fuerte' · 'Thriller', drama

Lisbeth Salander, personatge de culte i protagonista de l'aclamada saga literària creada per Stieg Larsson, 'Millennium', torna als cinemes amb una nova entrega aquesta tardor en 'Lo que no te mata te hace más fuerte', la primera adaptació del recent best-seller internacional escrit per David Lagercrantz

Arriba als cinemes el 26 d'octubre.

 'Quién te cantará' · Drama

'Quién te cantará' · Drama

'Quién te cantará' explica la història de Lila, interpretada per Najwa Nimri, una exitosa cantant retirada que prepara la seva tornada als escenaris. Tot el seu món s'ensorra quan pateix un terrible accident que la deixa sense memòria. És llavors quan coneix a Violeta, interpretada per Eva Llorach, una imitadora desconeguda que farà tot el que pugui perquè Lila aconsegueixi tornar a ser una gran artista. 

Una pel·lícula dirigida per Carlos Vermut que arribarà als cinemes el 26 d'octubre. 

 'El Cascanueces y Los Cuatro Reinos' · Fantasia

'El Cascanueces y Los Cuatro Reinos' · Fantasia

La nova pel·lícula de Disney és una adaptació del mític conte 'El trencanous i el rei dels ratolins' d'E.T.A. Hoffman, protagonitzada per Keira Knightley ('Els Pirates del Carib'), que explica la història de dos germans, Clara i Fritz. El dia de Nadal, el padrí de la Clara, Drosselmayer, li regala a la seva neboda tres caixes amb tres regals diferents: un arlequí, una colombina i un gran trencanous. El seu germà, gelós, fa a miques el trencanous. El nebot de Drosselmayer, repara la joguina i l'entrega a la nena. Durant aquella nit, ella s'aixeca a veure el trencanous, l'abraça i llavors... tot comença a créixer i crea vida al seu voltant, portant-la a un món màgic!

Arriba als cinemes el 31 d'octubre.

 'Bohemian Rhapsody' · Drama, biogràfic

'Bohemian Rhapsody' · Drama, biogràfic

Biopic del cantant Freddie Mercury, que narra la seva etapa a Queen, la mítica banda britànica que el cantant va liderar juntament amb Brian May, Roger Taylor i John Deacon. L'actor encarregat de posar-se a la pell del gran Mercury és Rami Malek, aconseguirà interpretar-lo de la manera més fidel possible? Nosaltres no podem esperar més! I tu?

Arriba als cinemes el 31 d'octubre.  

 'Pesadillas 2: Noche de Halloween' · Terror, família

'Pesadillas 2: Noche de Halloween' · Terror, família

La saga literària de 'Pesadillas' va ser un autèntic èxit durant els anys 90, i fins i tot, va tenir la seva pròpia sèrie de televisió. Tot i que la seva popularitat no és la mateixa que la de fa uns anys, Sony presenta la seqüela de la pel·lícula de terror familiar basada en les novel·les de R.L. Stine, 'Pesadillas 2: Noche de Halloween'.  L'any 2015, es va estrenar la primera part i va ser molt ben rebuda pel públic.

Arriba als cinemes el 31 d'octubre.

 'Animales fantásticos y dónde encontrarlos: los crímenes de Grindelwald' · Aventura, fantasia

'Animales fantásticos y dónde encontrarlos: los crímenes de Grindelwald' · Aventura, fantasia

Els/les amants de Harry Potter esteu de sort, torna una nova entrega basada en els llibes inspirats en l'univers màgic de Rowling: 'Animales fantásticos y dónde encontrarlos: los crímenes de Grindelwald'. El film se situa uns mesos més tard del final de la primera pel·lícula, ara, Grindelwald compleix amb la seva promesa d'escapar i comença a reclutar a una sèrie de mags. Amb l'objectiu de derrotar-lo, s'introdueix la figura del jove Dumbledore (Jude Law), que s'unirà a Newt perquè el malvat mag deixi de ser una amenaça. La pel·lícula està dirigida per David Yates i torna a comptar amb J.K. Rowling com guionista de l'entrega.

Arriba als cinemes el 16 de novembre.

 'El Grinch' · Animació

'El Grinch' · Animació

L'any 2000, Jim Carrey, va protagonitzar 'El Grinch', el film d'un ésser verd que odia profundament el Nadal. Aquesta nova adaptació del relat de Dr. Seuss que explica la història d'un cínic rondinaire que es proposa robar el Nadal, fins que una nena amb un profund esperit nadalenc el fa caviar d'opinió.

Arriba als cinemes el 30 de novembre.

 'Viudas' · Suspens, drama

'Viudas' · Suspens, drama

Quatre dones sense res en comú i amb una vida diferent cadascuna, s'uniran després de l'assassinat dels seus marits durant un robatori. Amb un deute milionari a les seves espatlles a causa de les seves parelles, Verònica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Michael Rodriguez (Linda) i Belle (Cynthia Erivo) hauran de prendre les regnes de les seves vides i perpetrar un robatori per començar soles, una nova vida.

Arriba als cinemes el 30 de novembre.

 'El regreso de Mary Poppins' · Comèdia

'El regreso de Mary Poppins' · Comèdia

La pel·lícula s'ambientarà 20 anys després dels fets del clàssic de Disney del 1964 i se centrarà en les vides dels petits Banks, Jane i Michael, ara ja adults. Rebran la sorprenent visita de la seva antiga cangur després d'haver perdut una persona molt important per a ells. Marc Platt i John DeLuca són els productor del projecte escrit per David Magee, que s'ha basat en els llibres de l'escriptora P.L. Travers

Arriba als cinemes el 19 de desembre.

 'The House that Jack Built' · Thriller

'The House that Jack Built' · Thriller

El reconegut director Lars Von Trier ens explicala història de Jack, descobrint els assassinats que marcaran la seva evolució com a assassí en sèrie. La trama es viu des del punt de vista de Jack, que considera cadascun dels seus assassinats una autèntica obra d'art. Es va preestrenar el passat maig al Festival de Cannes i la crítica n'ha dit això: "Lars Von Trier, cruel, exasperante y genial. (...) la más despampanante provocación de la que es capaz una genuina película de terror. (...) fascinante en su total ausencia de prejuicios".

Encara no té data d'estrena a Espanya.


per  Elisabeth Parra

ÚLTIMS ARTICLES