COMPARTEIX

Recomanacions
16 D’OCTUBRE DEL 2018 per TRESC

Ara cap al Festival de Sitges, després als sopars del TR3SC, el Més que música... Caram! Sí que estàs aprofitant l'octubre! No has parat quiet/a! Continua així, no perdis ni un minut i aprofita tota la cultura que està al teu abast. Això sí, no siguis egoista, recorda de compartir amb els altres socis i sòcies les experiències que més t’han agradat. Estem esperant les teves recomanacions. Que la cultura no pari!

Comencem fort amb una prometedora obra recent sortida del forn. 'HITS', del Tricicle, recopila els millors èxits de 30 anys de trajectòria en un sol espectacle. Si els haguéssim de posar una nota, de ben segur seria un 10!

'Maremar' és una d’aquelles històries que impacta, que captiva, que emociona. Emociona gairebé tant com les paraules d’en Josep. No cal dir res més. Si encara no hi has anat, no perdis més el temps.

Els actors, l’escenografia, la música... La Laura va gaudir ben intensament de ‘Fun Home’ i ens ha deixat aquest gran comentari. “Bravo” per a tu també, Laura!

‘Paquito forever’ no és una biografia, és un homenatge! Un emotiu repàs de la trajectòria d’un home i la seva passió pel ball. En Heb va quedar-ne meravellat!

Cada dia sou més els que decidiu acompanyar-nos en els nostres viatges sensorials a 'Els Sopars del TR3SC'. Si encara no els has descobert no perdis més el temps. "Molt interessant, amè i deliciós". Necessites res més? 

Deixant a banda les polèmiques, el Festival de Sitges d'enguany ha estat un gran èxit! Pel·lícules, directors i actors de primera! Si l'oferta és bona, les sales s'omplen!

No diguis res més Carmina! Deixa que els socis i sòcies que no l'han vista descobreixin per si sols aquesta gran interpretació 'La buena esposa'!

I com no podia ser d'una altra manera, el 'Més que Música' presentació del Festival Músiques Sensibles va ser tot un èxit! Les veus de Gemma Humet i Intana van captivar a tots els presents.

Hi ha propostes que són un 100% de probabilitats d'èxit. Amb en Joan Colomo és fàcil encertar-la! I és que el 'Més que Música' de dimarts va ser una d'aquelles experiències úniques. Uns instants per a recordar!

 

Ja per acabar, et deixem amb una d’aquelles oportunitats per a descobrir racons secrets de la ciutat que encara no coneixies. Mai és tard per a explorar nous indrets singulars de la ciutat de Barcelona com la mítica Biblioteca Arús!

Ja ho has vist! Els socis i sòcies ja estan aprofitant tot allò que l'octubre els ofereix!

Un munt de propostes i activitats t'estan esperant! No te'n perdis ni una. T'hi esperem!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES