COMPARTEIX

13 D’OCTUBRE DEL 2019 per Pepe Zapata, Director del TRESC

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya. Pepe Zapata, director del TRESC, recomana 3 propostes d'allò més engrescadores per tal de començar la setmana amb un somriure i no perdre't cap novetat! Així que para atenció!

Pots escoltar el podcast del programa aquí!

 Escenes de filosofia i teatre

Escenes de filosofia i teatre

Un cop més, la filosofia i el teatre es veuen les cares amb el títol 'el silenci i la paraula', una interessant coproducció de La Maleta de Portbou i La Perla 29. Dirigit per Oriol Broggi i Josep Ramoneda, i interpretat per Laura Aubert, Jordi Figueras, i altres. L'objectiu d'aquestes jornades és aconseguir establir un diàleg entre figures pertanyents a les indústries en qüestió per plantejar en termes generals la relació entre teatre i pensament mitjançant incomptables activitats: xerrades, trobades, cafès, posades en escena i molt més al Teatre Biblioteca de Catalunya a partir del 8 de novembre.

 Choreoscope

Choreoscope

A partir del 15 d'octubre s'inicia Choreoscope, Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona. No necessita subtítols perquè compte amb un llenguatge universal: la dansa. El festival està en continu creixement, dedicat primordialment a divulgar i democratitzar un cinema de dansa de qualitat i ampliar el consum fora del cercle d’especialitzats i professionals de la indústria. Tot i la seva joventut, el Festival compte amb prestigioses col·laboracions com la Dance Films Association New York, el Mercat de les Flors, el Bureau du Québec, i molts més! A més, la localització no és cap casualitat: Barcelona és considerada la capital mediterrània de les pel·lícules de dansa. Es tracta d’una oportunitat perfecta per consumir pel·lícules experimentals o no comercials.

 Nit del Found!

Nit del Found!

El Caixa Fòrum impulsa un altre cop la Nit del Found el 16 d’octubre, un festival que replega artistes nacionals i internacionals de cultura contemporània i viva per als públics més atrevits i avantguardistes. La jornada reuneix diferents activitats i exposicions per tal de descobrir i experimentar amb les arts visuals, la música, l'arquitectura, el disseny, la il·lustració i les noves tecnologies. Durant la nit Found trobaràs cantants com Maria Arnal, la cantautora bilbaïna Ana Fernández-Villaverde, també coneguda com ‘La Bien Querida’, o Paloma Muñoz amb la seva peça ‘Blackpool’.


per  Pepe Zapata, Director del TRESC

ÚLTIMS ARTICLES