COMPARTEIX

Ja estàs buscant el regal perfecte per aquest Nadal? No t'hi trenquis més les banyes! Vine al Sant Jordi de Nadal a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i, a banda de gaudir de diferents activitats literàries, en sortiràs amb un regalàs sota el braç: un llibre personalitzat pel mateix autor! Segueix llegint i descobreix algunes de les novetats literàries que trobaràs al Sant Jordi de Nadal! 

 La teva ombra · Jordi Nopca

La teva ombra · Jordi Nopca

Escriptor i periodista de ‘l'Ara llegim’, recentment premiat al Premi Proa de novel·la amb 'La teva Ombra' una història que parla sobre temes com la infidelitat i la venjança, ho fa a través de dos germans amb vida paral·lela i moltes discrepàncies d'entremig. Enguany aconsegueix plasmar una espiral narrativa en tan sols 500 pàgines. 

 Guia sentimental de Barcelona · Roger de Gràcia

Guia sentimental de Barcelona · Roger de Gràcia

Capbussa't en els records barcelonins de Roger de Gràcia i descobreix la seva peculiar perspectiva de Barcelona, un recorregut barri a barri, que parteix de la base de les seves experiències i records que l'han marcat a cada racó de la ciutat. Des del Fort Pienc on va néixer, fins al Moll de la Fusta, que va patir un canvi radical, durant els anys preolímpics. Gaudeix un relat de la història col·lectiva de la ciutat en aquesta obra vivíssima, divertida, atrevida i sentimental. 

 El secret de Nadal · Oriol canosa i Cuchu

El secret de Nadal · Oriol canosa i Cuchu

La Galera presenta un increïble llibre infantil escrit per Oriol Canosa, per apropar el Nadal als més petits i emfatitzar les ganes! Acompanya les famílies de Torregrossa a decorar l'avet de la plaça i descobrir els veritables encarregats d'il·luminar el Nadal! Un llibre il·lustrat per Cuchu ple de llums, estrelles, guirlandes i molts regals! 

 La capsa vermella

La capsa vermella

Descobreix l’últim gran tresor fotogràfic de la Guerra Civil amb un dels fotògrafs pictorialistes més important del país durant la Guerra Civil, Antoni Campañà Bandranas (1906-1989). Campañà aconsegueix retratar una realitat tràgica i contradictòria, rica en matisos, amb contrastos que sovint són dolorosos. Amb motiu d’homenatge el reporter Plàcid Garcia-Planas, l’historiador Arnau Gonzàlez Vilalta i el fotògraf David Ramos han treballat sobre aquell llegat inabastable per presentar-ne la millor tria i posar Campañà al lloc d’honor que li correspon. 

 Quin joc més bèstia! · Joaquim Carbó

Quin joc més bèstia! · Joaquim Carbó

Joaquim Carbó no ha parat d’escriure contes per als més menuts i els que ja no ho són tant. Pel camí s’ha convertit en l’autor de literatura infantil i juvenil més important per a unes quantes generacions. Aquest llibre és una antologia dels millors contes per a infants i joves de Joaquim Carbó, triats per l’autor, amb deu contes inèdits. 

 Los Errantes · Olga Tockarczuk

Los Errantes · Olga Tockarczuk

Descobreix aquesta novel·la única, lleugera i profunda alhora, que indaga en les possibilitats del gènere per a parlar sobre el cos, el món i les estratègies sempre insuficients amb què intentem cartografiar-los. Submergeix-te en aquest quadern de viatges plens d'anotacions i records enigmàtics.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES