COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya. Pepe Zapata, director del TRESC, recomana 3 propostes per gaudir aquesta setmana! No volem que et perdis cap noveat, així que para atenció!

 Festival LOOP

Festival LOOP

S'inicia la 17a edició del festival LOOP, un projecte pioner en el seu camp dedicat exclusivament a la investigació, promoció i adquisició d'obres de videoart contemporànies. Aquest any té com a leitmotiv les noves formes de conèixer l'univers, coincidint amb el 50 aniversari de l'arribada a la lluna. Fins al 24 de novembre, LOOP omplirà Barcelona de propostes que tenen la imatge en moviment com a protagonista, amb projeccions, instal·lacions i performances en directe. Aprofita l'oportunitat i interactua amb un art contemporani.

  Jerusalem

Jerusalem

Arriba al Teatre Romea la reestrena d’un dels grans èxits teatrals del GREC passat: el Jerusalem de Jez Butterworth. Un text magnífic, traduït per la Cristina Genebat, amb Pere Arquillué com a protagonista transgressor, que interpreta al ‘Gall’. Enguany parlem d’una espècie de Falstaff modern, però acompanyat per un repartiment ben jove i trempat: Marc Rodríguez, Albert Ribalta, Víctor Pi, Chantal Aimée, i molts més! A més, el porta a escena Julio Manrique, un actor i director sempre atent a les mostres més interessants de la dramatúrgia anglòfona contemporània. No et perdis l’oportunitat de riure i plorar amb aquest drama al Teatre Romea fins al 6 de gener.

 DAU Barcelona

DAU Barcelona

Participa en una cultura de joc entesa com una activitat d'oci participativa i compartida el proper cap de setmana amb l'arribada de la 8a edició del DAU Barcelona, un festival dels jocs que dirigeix l'Oriol Comas. Aprofita una ocasió fantàstica per gaudir de tota mena d'activitats ideal per a famílies, amb activitats per a totes les edats: presentacions de jocs, partides, demostracions, construcció de jocs, i fins i tot un premi al Philip Orbanes, qui ha dedicat pràcticament tota la seva vida a fer créixer jocs com el Cluedo o el Monopoly. Tot això i més al festival el 23 i el 24 de novembre al recinte de Fabra i Coats amb entrada lliure i gaudeix d'un joc sa.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES