COMPARTEIX

En aquestes últimes setmanes, ja us hem anat explicant algunes de les novetats de la sisena edició del Sant Jordi de Nadal i com ja us havíem avançat, aquest any, a més d’ampliar els dies, les activitats i els autors convidats, també hem volgut comptar amb més paradetes per tal de crear un autèntic Mercat de Nadal!

Els mercats ja formen part del conjunt habitual de tradicions nadalenques: buscar els regals per a la família, gaudir de la il·luminació dels carrers, anar a comprar les decoracions per casa o escalfar-se amb una xocolata calenta... Tot això i molt més, ho viureu passejant per la plaça de l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm!

Entre les pop ups stores, hi trobareu tot de detalls artesanals relacionats amb la literatura de la mà de les botigues Les Tampons de Roser, A quatre mans, La Frivé o Christer Miniaturas, també podreu descobrir escoles i associacions referents del sector com l’Escola Cursiva, el Laboratori de Lletres, l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, l’APPEC i les Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Serà el millor moment per triar un bon llibre com a regal de Nadal i escollir-lo entre la diversitat de llibreries que hi seran presents: des de temàtiques especialitzades com les llibreries japoneses Eikyo i Haiku, de literatura infantil amb Liliput i la llibreria Fabré, literatura llatinoamericana de la mà de Lata Peinada, i llibres de viatges amb Horitzons. També comptarem amb llibreries de barri com la Caixa d’Eines o la Carbonera, i llibres per a tots els públics amb la Casa del Llibre i l’Outlet de Llibres Nous. A més a més, com cada any, col·laborarem amb Abacus, que tindrà tots els llibres dels autors i autores que participin en les diferents activitats.

Un any més, hi serà l’associació Llibre Solidari, que s’encarregarà de recollir llibres que els assistents vulguin donar i revendre’ls, per tal de recaptar diners i ajudar a persones i famílies en risc d’exclusió social de la ciutat de Barcelona.

Finalment, podrem gaudir de la millor oferta gastronòmica per agafar energies entre activitat i activitat a la zona de foodtrucks. La proposta és ben variada: creps dolces i salades de la Creperie de Mariöne, hamburgueses ecològiques fetes per Fileteando, un plat típic italià de la mà de la Porchetta, també hi haurà opció sense gluten amb Bye Bye Blat i opció vegetariana amb La Teca i, per acabar, La Coraline posarà el toc dolç amb els seus pastissos i begudes calentes.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES