COMPARTEIX

Ja ha arribat l’època de Nadal que tant estaves esperant! Durant aquestes dates és un plaer estar acompanyat de qui més estimes i una de les millors maneres de fer-ho és gaudint d’un emocionant musicalUn dels espectacles musicals imprescindibles d’aquest Nadal és el Concert de Nadal que organitza el TRESC, sota la producció artística de Daniel Anglès, a la Sala BARTS de Barcelona, el dilluns 16 de desembre a les 19:30 h

Es tracta d’una antologia dels millors temes musicals de Broadway a càrrec del grup Broadway a Cappella, integrat per tretze excel·lents cantants de casa nostra dirigits per Gerard Ibáñez i coreografiats per Zuhaitz San BuenaventuraGerard Ibáñez és un home molt lligat a la música i al teatre, amb una llarga trajectòria com a intèrpret i professor. Ha dirigit un gran nombre de grups corals, ha col·laborat amb els mitjans, en programes com Oh Happy Day i ha modernitzat i arranjat cançons populars catalanes però també modernes o d’autor. Després de revolucionar el panorama dels conjunts vocals al nostre país amb Deudeveu, torna a unir-se amb el coreògraf del grup, Zuhaitz San Buenaventura, per crear aquest espectacle. 

Els intèrprets són: Víctor Arbelo, Juli Algar, Helena Clusellas, Paula Costas, Raimon Ferrer, Noelia Gómez, Mikel Herzog, Raquel Jezequel, Edgar Martinez, Xavi Navarro, Sara Pi, Nerea Royo i Davebat Box. 

El conjunt cantarà en directe i ballarà amb força durant 80 minuts, durant els quals acabaràs oblidant que no hi ha cap orquestra convencional darrere. Aquest potent grup compta tan sols amb les veus de tretze actors i actrius, sis dones i set homes. I sense cap instrument, només amb les seves veus, et portaran a viure un viatge nadalenc i màgic; trepidant i emotiu; que no oblidaràs mai. No t’ho pots perdre!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES