COMPARTEIX

Vols innovar i participar en un festival totalment diferent? Arriba un nou festival internacional de teatre unipersonal anomenat Catbasur! Un projecte que neix per donar visibilitat i promocionar la producció d'arts escèniques en català més enllà de les fronteres catalanoparlants de persones solitàries que s'enfronten a l'espectacle amb poc més que el seu talent. Barcelona es converteix en el punt de trobada entre el teatre llatinoamericà i català per intercanviar coneixements i vincular culturalment Catalunya i Amèrica del Sud. La seva primera edició es durà a terme de l'1 al 30 de desembre a la Badabadoc amb una secció oficial on les obres competiran pel Premi del Jurat o el Premi del Públic; i una mostra internacional de dues obres argentines que busquen creuar les seves fronteres.

 Candida

Candida

Un espectacle unipersonal, íntim, divertit i tendre que, amb l'excusa de parlar d'uns fongs vaginals, dona veu a les dones que segueixen invisibilitzades i denuncia la falta d'informació sobre la salut sexual femenina, la repressió i vergonya del cos de la dona. Durant el relat proposa apoderar a la dona, escoltant les veus silenciades de les dones de la mateixa família i apel·la a la sonoritat per aconseguir una millora. Si busques humor, sarcasme, cabaret i drama, aquesta és la teva obra!

 Migrante

Migrante

Narra la història de 4 personatges que es veuen obligats a migrar per raons molt diferents: Salut, supervivència, família, etc. Aquests personatges estan basats en diferents testimoniatges reals i tenen un punt en comú: la cinquena història, la famosa odissea d'Ulisses. Enguany vol comunicar una comparació metafòrica de com, avui dia, un migrant també ha de sobreviure a la ira de Posidó i a les tempestes marines, lluitar per no caure en l'oblit per culpa de la distància, no caure en els encants de qualsevol sirena i enfrontar-se a terribles bèsties.

 El asesino imprevisto

El asesino imprevisto

Albert Requena interpreta al senyor X: un home senzill, insignificant, insípid, banal, anodí... En definitiva, un home que porta una vida poc destacable, però un dia és detingut i acusat d'unes misterioses morts en el centre de la ciutat. El seu destí canvia dramàticament, el senyor X farà tot el possible per defensar-se davant de la policia, que sembla disposada a penjar-li els morts, i per a resoldre un cas que s'assembla més a una pel·lícula que a la realitat.

 Mirta en espera

Mirta en espera

Mirta en espera és un monòleg que beu del clown i el gènere musical per fer una paròdia dels contes de fades en què el príncep ve a salvar la princesa desvalguda. A través del seu relat, va desmuntant els clixés i mentides que la societat ens ha imposat de constant progrés i vida perfecta, amb què inevitablement hem crescut a força de pel·lícules, sèries i cançons. Descobreix la realitat amb el divertit somni de la protagonista i la seva vida.

 El amante de los Caballos  ·  Obra convidada

El amante de los Caballos · Obra convidada

Torna per segona vegada a la badabadoc l'obra basada en el relat de Tess Gallagher, amb Ana Scannapieco al capdavant! Endinsa’t en la història personal de la protagonista i reconeix les vides intenses i problemàtiques plenes de jocs, alcohol i balls que veu a casa. Tot canvia amb la mort del pare, quan una estranya màgia s'apodera de les accions d'ella i inunda el teatre en un unipersonal emocionant i poètic.

 Para mí sos hermosa ·  Obra convidada

Para mí sos hermosa · Obra convidada

Torna la coneguda actriu i directora argentina Paula Ransenberg amb una obra humorística ambientada en el món de la faràndula del segle passat a Hongria. La protagonista, una il·lusionista, realitza un espectacle i desapareix, ningú sap si ha mort o escapat. Una obra on la protagonista aconsegueix sorprendre amb una gran creativitat, versatilitat i valentia escènica.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES