COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya. Pepe Zapata, director del TRESC, recomana 3 propostes per gaudir d’activitats molt variades! No et perdis cap novetat! Així que para atenció!

 Art Sonor? · Fundació Miró

Art Sonor? · Fundació Miró

Gaudeix fins al 23 de febrer d'una interessantíssima exposició dedicada a l'art sonor, capaç de crear un recorregut que segueix la petjada de l'element sonor en les arts plàstiques del segle XX. La mostra a la Fundació Joan Miró compta amb 70 peces, entre pintures, gravats, dibuixos, escultures i instal·lacions que il·lustren la contínua i rica conversa que històricament han mantingut les arts plàstiques amb el so, aconsegueix abordar la presència sonora en l'art i explica com la incorporació del so permet que l'objecte artístic es faci present d'una manera radicalment diferent i augmentada. Enguany obra una conversa que històricament han mantingut les arts plàstiques amb el so.

 Jaciment arqueològic de l'Esquerda · Roda de Ter

Jaciment arqueològic de l'Esquerda · Roda de Ter

El jaciment ibèric i medieval de l'Esquerda fou declarat Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l'any 2006, ara s’inaugura com el nou Museu que ens permetrà explicar 25 segles d'història, des de l'edat del bronze fins al món ibèric i el període visigòtic. Una activitat ideal per a tota la família, per passar una bona jornada combinant història, patrimoni i un paisatge excepcional.

 El concert de Nadal del TRESC · Barts

El concert de Nadal del TRESC · Barts

Una proposta més llunyana, el concert de Nadal del TRESC, que aquest any està dedicat als musicals, i que arrencarà amb energia i força gràcies a Broadway a Cappella, un grup que no necessita cap instrument per a petar-ho a l'escenari! Víctor Arbelo, Helena Clusellas, Mikel Herzog, Raquel Jezequel, Sara Pi són alguns dels noms de les 13 millors veus del país, dirigits pel Gerard Ibáñez, que ja va triomfar al Oh Happy Day i amb els Deudeveu. Apunta't la data i vine el dilluns 16 de desembre a les 19 h, a la sala Barts! A més si ets soci del TRESC, tens un 40% de descompte, només per 15?€!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES