COMPARTEIX

El Festival Mil·lenni, referent tant en el panorama nacional com internacional, torna un any més a Barcelona per celebrar la seva 21a edició. Un esdeveniment ple d’artistes de qualitat que de segur ho donaran tot a l'escenari per fer gaudir el públic d’una experiència excepcional.

Aquí et deixem alguns dels artistes que passaran pel festival i que sens dubte no et pots perdre:

TAMINO · 13 de desembre

TAMINO · 13 de desembre

D'herència egípcia, belga i libanesa, el primer senzill de Tamino és una cançó amb un poder sorprenent, visceral, per a asseure's i escoltar. Habibi (en àrab “el meu amor" o “estimat") fa burla de qüestions d'època i gènere. Un músic que és a la vegada antic i modern, incomparable i impossible d’encasellar en un únic estil i moda.

 Zahara · 17 de gener

Zahara · 17 de gener

En aquest concert, Zahara  interpretarà les seves cançons amb major càrrega emocional, aquestes que es gaudeixen en tota la seva esplendor en espais més íntims. Una de les cançons que formaran part del seu repertori serà Con las ganas, que ja suma gairebé 100 milions de reproduccions en plataformes digitals, i que ha format part de bandes sonores i sèries tan reconegudes com A 3 Metros sobre el cielo i Élite, entre d’altres. 

 Avishai Cohen · 27 de gener

Avishai Cohen · 27 de gener

El camí musical que Avishai Cohen (baixista i compositor) ha estat recorrent durant els últims vint anys, ha passat per constants i sorprenents evolucions en els seus enregistraments. L'anterior llançament del músic, 1970, es va convertir en el seu major èxit comercial fins al moment.  Amb Arvoles, el seu treball més recent, Avishai demostra les seves ànsies per experimentar amb nous estils musicals.

 Vanesa Martín · 26 de febrer

Vanesa Martín · 26 de febrer

Vanesa Martín realitzarà dins de la seva gira “Todas las mujeres que habitan en mí” quatre concerts especials en quatre recintes únics a Espanya. El 26 de febrer de 2020 es retrobarà amb el seu públic d'una forma molt més pròxima i íntima per a oferir de nou la força i la màgia del seu directe.

 Sabor de Gràcia · 5 de febrer

Sabor de Gràcia · 5 de febrer

Sabor de Gràcia, el grup de referència de la Rumba Catalana i la representació gitana a Catalunya, presenta un gran espectacle per a commemorar 25 anys de trajectòria. A més, excepcionalment per a aquest esdeveniment, el grup serà acompanyat per una banda de 20 músics i amics convidats com L'Adhesiu, Txarango, Els Catarres, Macedònia, Dj Panko i els rapers Moncho Chavea i Original Elias, entre d'altres

 Adamo · 05 de març

Adamo · 05 de març

Salvatore Adamo uneix en el seu repertori balades carregades de romanticisme amb temes que ens recorden que l'edat no significa la fi de l'esperit juvenil de l'era dels guateques. Una actuació en la qual farà gala del seu sentit de l'humor i les seves dots d'entertainer que converteixen els seus espectacles en molt més que una successió de cançons clàssiques.

 Izal 13 29 de febrer

Izal 13 29 de febrer

Després de visitar més de 70 ciutats, la gira “Autoterapia” de IZAL arriba a la seva fi. El grup visitarà set úniques ciutats al febrer i l’abril amb un nou repertori i un nou fil narratiu, ple de sorpreses i aparicions estel·lars. 

 Fangoria · 18 de març

Fangoria · 18 de març

Fangoria oferirà un únic concert de presentació del seu nou disc Extrapolaciones y dos respuestas 2001-2019 al Sant Jordi Club de Barcelona, amb dos temes totalment nous i tretze versions espectaculars. En aquest concert, el grup interpretarà tot el repertori inclòs en el seu nou disc (i que no es repetirà en la seva posterior gira). Al duo l’acompanyaran Nancys Rubias, Hidrogenesse i La Prohibida.

 Anni B Sweet · 07 de març

Anni B Sweet · 07 de març

Anni B Sweet presenta el seu quart àlbum Universo por Estrenar. Un canvi total respecte els seus 3 àlbums anteriors, compost íntegrament en castellà i es llança al pop perfecte de tornades infeccioses amb arranjaments d'electrònica retrofuturista i neopsicodèlia. 

 Maika Makovski · 14 de maig

Maika Makovski · 14 de maig

Música, actriu, artista visual i compositora. Va debutar amb Kradiaw (2005), que li va portar a tocar amb artistes com Howe Gelb, The Dubliners i The Jayhawks i que va tenir la seva continuació amb Kraj Sota Koferot (2007). El seu disc MaikaMakovski (2010) va ser lloat per la crítica i li va portar a encapçalar portades com la de Ruta 66 aquest mateix any. 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES