COMPARTEIX

Comença un nou any i ja deus estar pensant en els nous propòsits que vols complir aquest 2020. Entre ells, segur que hi ha "anar al gimnàs", "menjar de manera més saludable i de proximitat“ o “passar més temps amb la família i amics”. Però no t'enganyis, cada any et proposes el mateix i no ho aconsegueixes... Tenim la solució! Amb el TRESC ho tens més fàcil que mai per complir els teus propòsits de la millor manera i amb més cultura:  

Anar més al gimnàs Més visites guiades

Transforma l'avorrit gimnàs per les increïbles visites guiades que t'ofereix el TRESC i descobreix, aprèn i culturitza't mentre et mous per espais com ara la Casa Amatller o la Fàbrica Estrella Damm. La cultura mai no cansa. El gimnàs sí ;)

Deixar de fumar Més arts escèniques

Per deixar de fumar, no hi ha res millor com anar al teatre. Amb el TRESC pots gaudir d'una gran selecció d'obres de circ, dansa i teatre, que t'encantaran tant que oblidaràs el teu vici! Des d'espectacles de màgia amb El Mago Pop, passant per comèdies d'or com 'Cobertura' de Bruno Oro i Clara Segura, o monòlegs com 'Mucha tontería 2020' de Berto Romero, fins a drames com l'homenatge al director teatral Giorgio Strehler'Maestro Fellini'

Veure més la família Més activitats familiars

Compleix també amb el propòsit de passar més temps amb la família gaudint d'activitats familiars: l'espectacle del Circ Històric Raluy, el qual està pensat per agradar a tota la família i inclou números que s'han vist o es veuran en prestigiosos circs i festivals europeus, els meravellosos Tallers Familiars de La Pedrera o el concert de Planeta Clarinet a L'Auditori, amb el qual viatjaràs a un món ple d'animals que sonen com les peces de BachGershwinMozart Messiaen.

Menjar millor Més tasts i maridatges

Si aquest any vols fer un consum d'aliments de qualitat i de proximitat: els Tasts de vins són per tu! Tot el que necessites amb les visites als millors cellers i mercats del territori i els maridatges més exquisits. Aquest 2020, no trobaràs millor manera de cuidar-te!

Aprendre a tocar un instrument Més concerts

Segur que entre els teus propòsits també està aquell famós "aprendre a tocar algun instrument". Deixa't seduir pels que més saben de música! Et proposem que no et perdis els concerts exclusius del Més que Música, amb artistes de primera, i que tampoc faltis al Guitar Festival BCN 2020, el festival de sales de Barcelona per excel·lència! 

Estalviar Més propostes exclusives (gratuïtes)

I per acabar de complir els teus propòsits d'any nou de la mà de la cultura, t'animem a estalviar més que cap altre any amb les propostes exclusives, moltes d'elles gratuïtes, que t'ofereix el TRESC

Aquest 2020, amb l'ajuda del TRESC, sí que compliràs!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES